НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » В Одесі дитину покусала собака породи бурбуль

В Одесі дитину покусала собака породи бурбуль

В Одесі дитину покусала собака породи бурбуль
Читати grad.ua у  

Поліцейські 12 липня отримали повідомлення від лікарів, що до медичного закладу доставлено 10-річну дівчинку з травмою від укусу собаки. Дитині діагностували відкритий перелом лівого передпліччя.

Як з'ясували правоохоронці, дівчинку покусав собака її тітки, у якої дитина разом з татом перебувала в гостях на вулиці 8 Березня. Поки дорослі були зайняті, дівчинка самостійно вийшла з дому на подвір'я, де натрапила на собаку, якого господарка незадовго випустила з вольєру.

Щодо власниці пса породи бурбуль правоохоронці склали адміністративний протокол за ч. 3 ст. 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йдеться про порушення правил утримання собак, що спричинило заподіяння шкоди здоров'ю людини.

Щодо батька дівчинки так само складено протокол за ч. 1 ст. 184 того ж КУ, про ухилення батьків від виконання передбачених законодавством обов'язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей. В результаті жінці загрожує штраф від ста до двохсот тисяч рублів, тобто від 1700 до 3400 гривень, із конфіскацією тварин, а батькові – попередження або штраф від п'ятдесяти до ста тисяч рублів, тобто від 850 до 1700 гривень, - йдеться у повідомленні.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: