НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Стрілянина на українському кордоні: затримували порушників

Стрілянина на українському кордоні: затримували порушників

Стрілянина на українському кордоні: затримували порушників
Читати grad.ua у  

Двоє чоловіків призовного віку було затримано прикордонниками Ізмаїльського загону під час спроби незаконного перетину державного кордону поблизу села Нові Трояни Болградського району.

Невідомих виявив прикордонне вбрання за допомогою тепловізора. Вони швидко рухалися у бік Молдови. Прикордонники відрізали їм шлях до кордону, рухаючись позашляховиком. Побачивши фари, чоловіки почали тікати. На неодноразову вимогу прикордонників зупинитися – порушники ігнорували вимогу. А після попереджувальних пострілів із автомата – залягли у високій траві. Знову за допомогою тепловізора, їх було виявлено.

Жодних документів, що засвідчують особу, у чоловіків із собою не було. А прикордонникам взагалі заявили, що забули, як їх звуть і звідки вони, і що до Молдови рухалися для подальшого працевлаштування. Згодом виявилося, що затримані мешкають у м. Арцизі Одеської області.

За спробу незаконного перетину державного кордону України на чоловіків склали протоколи за ч.2 ст. 204-1 КУпАП, а злісна непокора законному розпорядженню прикордонників – за статтею 185-10 КУпАП. Справи будуть передані до суду для подальшого розгляду.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: