НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » На Одещині затримали колишнього бойовика, який воював проти українських військ на сході

На Одещині затримали колишнього бойовика, який воював проти українських військ на сході

На Одещині затримали колишнього бойовика, який воював проти українських військ
Читати grad.ua у  

Контррозвідка викрила учасника терористичної організації «ЛНР». Він брав активну участь у бойових діях проти українських військ на сході України. Про це повідомляє пресслужба СБУ. Бойовик тривалий час переховувався від правосуддя на тимчасово окупованій частині Луганської області, а згодом виїхав до росії, затримали його на Одещині, де він сподівався «залягти на дно».

боевикЗловмисником є мешканець південного регіону, який у березні 2015 року виїхав до Ростова-на-Дону. Там він вступив до незаконного збройного формування під назвою «Ангел». Саме це угруповання приховано постачало зброю та боєприпаси терористам «ЛНР» під виглядом «гуманітарних» вантажів із росії. Перебуваючи у лавах бойовиків, чоловік займався матеріально-технічним забезпеченням бригади «Призрак», яка входила до складу 2-го окупаційного корпусу рф у тимчасово захоплених районах Луганщини.

боевик1Крім того, зловмисник брав безпосередню участь у підготовці постановних сюжетів для інформаційних ресурсів кремля. Під час пропагандистських заходів він на власному «прикладі» займався популяризацією терористичних угруповань і закликав місцевих жителів підтримувати їх.боевик3 Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує від 8 до 15 років із можливою конфіскацією майна.

 


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: