НОВИНИ ГРАД » Новини » Події » Жителі села Орлівка перекривали рух автодорогою М-15

Жителі села Орлівка перекривали рух автодорогою М-15

Жители села Орловка перекрывали движение по автодороге М-15
Читати grad.ua у  

Смертельна ДТП, у якій загинула 6-річна дитина, вивела, місцевих жителів на вулицю. Вони вимагали від місцевої влади вжити заходів для підвищення безпеки дорожнього руху.

Аварія сталася вдень 25 липня, на території Ренійської територіальної громади, в межах села Орлівка. Попередньо поліцейські встановили, що 37-річна водійка легкового автомобіля ВАЗ не вибрала безпечної швидкості та скоїла наїзд на 6-річного хлопчика, коли той вибіг на дорогу.
Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина отримала травми, несумісні з життям. Малюк помер у лікарні. Водійка ВАЗу не постраждала.

Після трагічного інциденту жителі Орлівки вийшли на вулицю і перекрили рух на автодорозі М-15, вимагаючи негайних дій від місцевої влади. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».

З мітингувальниками зустрілися представники адміністрації району. У результаті було ухвалено рішення про встановлення обмежень швидкості на цій ділянці дороги шляхом встановлення лежачих поліцейських. Також заплановано проведення додаткових заходів для підвищення безпеки дорожнього руху і зниження ризику подібних інцидентів у майбутньому.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: