НОВИНИ ГРАД » Новини » ДТП » Аварії на трасі «Одеса – Рені»: рух транспорту ускладнено

Аварії на трасі «Одеса – Рені»: рух транспорту ускладнено

Аварии на трассе «Одесса – Рени»: движение транспорта затруднено
Читати grad.ua у  

За попередньою інформацією поліції близько 13-ї години сталася дорожньо-транспортна пригода за участю вантажівки, мікроавтобуса та легкового автомобіля. В аварії був травмований один із водіїв. Його доправили до місцевої лікарні. Інші учасники події поки що по медичну допомогу не зверталися.

На місці події працюють слідчо-оперативна група територіального відділення поліції та співробітники сектору реагування патрульної поліції, які встановлюють повні обставини події. На цій ділянці автодороги "Одеса - Рені" дещо ускладнено рух транспорту. Поліцейські здійснюють регулювання руху по одній смузі.

Ще одна аварія сталася сьогодні близько 11-ї години біля села Великий Дальник. У поліції повідомили, що 52-річний водій вантажівки МАN, рухаючись у напрямку Одеси, не вибрав безпечної швидкості, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з легковим автомобілем OPEL, що їхав на зустріч.

Попередньо водій вантажівки за медичною допомогою за медичною допомогою не звертався. А ось водій OPEL і троє його пасажирів були госпіталізовані до лікарні. Встановлюються повні обставини події.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: