НОВИНИ ГРАД » Новини » Новини культури » Одеситка Аліна Смоляр зіграла в нашумілому серіалі Netflix «Любов, смерть і роботи»
Одеситка Аліна Смоляр зіграла в нашумілому серіалі Netflix «Любов, смерть і роботи»
Читати grad.ua у  

Цьогоріч епізод серіалу Netflix «Любов, смерть і роботи», де головну роль зіграла одеситка Аліна Смоляр, висунули на премію Еммі.

Це короткометражне фантастичне, анімаційне кіно, яке сьогодні все більше набирає популярності у всьому світі. Серіал-антологія «Любов, смерть і роботи», розрахований на дорослу аудиторію. Кожен епізод у ньому створено різними командами та студіями з різних країн світу. Вийшло вже 3 сезони, а це 35 епізодів. Серія, номінована на премію Еммі зветься Jibaro, її зняв оскароносний режисер Альберто М'єльго.

Алина Смоляр, яка зіграла в серіалі головну жіночу роль, має на рахунку вже понад 20 акторських робіт. Її короткометражний фільм отримав кілька міжнародних нагород.

Народилася актриса в Одесі, але живе та працює у США. Грає у театрі, знімається у кіно.

За словами актриси, нове кіно і зокрема серіал «Любов, смерть і роботи» дозволяють глядачеві за 10-15 хвилин пережити весь спектр емоцій, як у повнометражному кіно. Але при цьому залишає місце фантазії. Наприклад, глядачі і сьогодні по-різному трактують кінцівку Jibaro.

Розгорнуту версію розмови з актрисою Аліною Смоляр зможете подивитися у підсумковій програмі «Про головне».


Схожі новини

Коментарі