НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Одесит «замінував» магазин на проспекті Шевченка

Одесит «замінував» магазин на проспекті Шевченка

Одессит «заминировал» магазин на проспекте Шевченко
Читати grad.ua у  

На спецлінію «102» зателефонував невідомий чоловік і повідомив про закладену в одному із супермаркетів на проспекті Шевченка вибухівку. Як повідомили в поліції, на місце події прибули слідчо-оперативна група, кінологи та вибухотехніки.

Правоохоронці евакуювали персонал і відвідувачів магазину, а саме приміщення обстежили на наявність вибухівки, небезпечних предметів не виявили.

Оперативники встановили особу зловмисника та розшукали його за місцем проживання в багатоповерхівці, розташованій поруч із супермаркетом. Поліцейські з'ясували, що напередодні події містянин завітав до магазину, де поскандалив з охоронцем та кількома працівниками магазину.

Прийшовши додому, 51-річний містянин зі свого мобільника зателефонував на спецлінію «102» і, не представившись, повідомив, що заклав у супермаркеті гранату із запалом і згодом приведе її в дію.

Правопорушнику повідомили про підозру за ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України, у завідомо неправдивому повідомленні про підготовку вибуху. За скоєне йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від двох до шести років. У межах досудового розслідування провадження буде проведено низку експертиз. Наразі слідство триває.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: