НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » В Одеській області троє дітей двічі пограбували магазин іграшок

В Одеській області троє дітей двічі пограбували магазин іграшок

Читати grad.ua у  

У Великодолинській селищній громаді троє дітей віком 11, 12 і 16 років обкрадали магазини на місцевому ринку. Як з'ясували в поліції, вночі за допомогою плоскогубців вони зламали ланцюг із навісним замком на воротах ринку, а далі за допомогою того самого інструменту проникли до магазину дитячих товарів, звідки викрали 3,6 тис. гривень та дві іграшки.

Наступного дня правопорушники повторили свої протиправні дії і з того ж магазину викрали дитячий товар на загальну суму понад 5,5 тис. гривень.
Та цього юнакам виявилося недостатньо, тоді вони проникли ще й до торгового павільйону з тютюновими виробами. Але їх помітив охоронець і викликав поліцію. Викрадені іграшки та гроші повернули власникам.

Зібравши достатньо доказів, 16-річному хлопцю висунули звинувачення в крадіжці, вчиненій за попередньою змовою групою осіб, з проникненням у приміщення, в умовах воєнного стану, зокрема повторно. Ці злочини тягнуть за собою покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Двоє малолітніх дітей ще не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність. Тому батьки повинні будуть заплатити штраф у розмірі від 1,7 до 5,1 тис. гривень.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: