НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Імітували аварії та вимагали гроші у водіїв

Імітували аварії та вимагали гроші у водіїв

Імітували аварії та вимагали гроші у водіїв
Читати grad.ua у  

Аферисти використали два автомобілі — чорний Mercedes- та сірий Volkswagen. На одному з них наперед псували лакофарбове покриття. Далі один автомобіль прилаштовувався до жертви, намагаючись потрапити до мертвих зон, щоб бути непоміченим для водія. Другий, рухаючись попереду чи збоку, різко змінював смугу руху, провокуючи жертву на різкий і раптовий маневр. Простими словами –імітувалася аварія.

Надалі нібито винному водієві вказували на пошкодження авто, до яких він насправді не мав стосунку, погрожували проблемами та пропонували «вирішити питання» на місці, вимагаючи у жертви гроші.

Для маскування шахраї підміняли номерні знаки, а для тиску та залякування одягалися Ділові костюми, створюючи респектабельний образ і представлялися працівниками державних органів. Поліцейські вилучили кілька комплектів підроблених номерів та інші предмети, що становлять інтерес для слідства.

Правоохоронці просять одеситів, які могли стати жертвами автошахраїв, а також можливих свідків таких лжеаварій, дзвонити за номером:

093 216 70 25

або «102».


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: