НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Плантація конопель розміром з 10 футбольних полів

Плантація конопель розміром з 10 футбольних полів

Плантация конопли размером с 10 футбольных полей
Читати grad.ua у  

Плантація знаходилася на ділянці за кілька кілометрів від державного кордону з Молдовою. В даний час встановлюється коло осіб, які можуть бути причетними до незаконної діяльності.

Майже 7 га угідь розташовувалися на території одного із сіл Роздільнянського району за кілька кілометрів від державного кордону з Молдовою. У ході слідства поліцейські встановили, що вказана ділянка перебуває у постійному користуванні одного з державних лісогосподарських підприємств та належить до земель лісового фонду України.

Ділянка, на якій вирощували коноплі, неодноразово обробляли. На ньому поліцейські виявили 332 000 кущів коноплі, а також трактор із причепом, що належить лісовому господарству. Загальна вартість сотень тисяч кущів конопель за цінами «чорного» ринку становить близько 300 млн. грн. Виявлені нарковмісні рослини знищені.

У рамках кримінального провадження проводиться подальший збір доказової бази для притягнення до відповідальності всіх причетних до організації незаконного вирощування конопель осіб.

Кримінальне провадження під процесуальним керівництвом Суворівської окружної прокуратури міста Одеси розслідується за статтею 307 (Незаконне провадження, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: