НОВИНИ ГРАД » Новини » Кримінал » Іноземець пограбував одеського таксиста погрожуючи уявним пістолетом

Іноземець пограбував одеського таксиста погрожуючи уявним пістолетом

Иностранец ограбил одесского таксиста угрожая воображаемым пистолетом
Читати grad.ua у  

Кілька днів тому ввечері 31-річний громадянин сусідньої держави, перебуваючи в Одесі, викликав таксі, а по дорозі змінив місце призначення, погрожуючи 19-річному водієві пістолетом та гранатою, імітуючи, що вони є за пазухою. Після прибуття на адресу грабіжник зажадав віддати йому все дороге майно та кошти. Молодий чоловік передав зловмиснику 1000 гривень і втік. Зловмисник, прихопивши мобільний телефон, залишив автомобіль.

Про залишений без нагляду з відкритими дверима транспортний засіб на вулиці Новікова перехожі повідомили поліцейським. Коли правоохоронці прибули на місце події, до машини повернувся потерпілий.

Порушника було встановлено та затримано. Чужі гроші фігурант витратив, а мобільний телефон продав. Правоохоронці розшукали смартфон та повернуть його законному власнику після завершення необхідних слідчих дій.

Правопорушнику загрожує до п'ятнадцяти років ув'язнення. Наразі суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на внесення застави. Слідство продовжується.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: