НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі знову дощитиме: новий циклон зіпсує погоду по всій країні

В Одесі знову дощитиме: новий циклон зіпсує погоду по всій країні

В Одессе снова будет дождь: циклон испортит погоду по всей стране
Читати grad.ua у  

На Україну насувається активний циклон із циклонічного клану Biruta, який принесе дощі та сильний вітер. У середу, 24 квітня, знову почнуться опади та здійметься сильний вітер. Про це каже синоптик Наталка Діденко.

За її даними, дощі пройдуть повсюди. Опади будуть помірними та часом навіть значними. У денні години на півдні та сході - без істотних опадів.

В Одесі та області сьогодні очікується хмарна та дощова погода. Вранці невеликий дощ. Вітер південний, 9-14 м/с. Температура вдень +15 +17°.

У четвер погода суттєво не зміниться, синоптики кажуть, що буде так само хмарно з проясненнями. Вдень місцями короткочасний дощ, гроза. Вночі туман. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Температура вночі +7 +12°, вдень 16-21° тепла.

Хмарно з проясненнями в Одесі буде і у п'ятницю, 26 квітня. Вночі місцями невеликий дощ і туман, вдень без опадів. Вітер північно-західний, 9-14 м/с. Стовпчики термометрів покажуть 7-12° вночі, а вдень повітря прогріється до 21°.

Вже наприкінці поточного тижня в Україні очікується поліпшення погоди. З 27 квітня, за прогнозом Укргідрометцентру, заморозки підуть геть, а на південь та схід повернеться справжнє тепло: до +13° вночі і до +25° вдень.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: