НОВИНИ ГРАД » Новини » Розстріл поліцейських у Вінницькій області: Ігор Клименко розповів подробиці

Розстріл поліцейських у Вінницькій області: Ігор Клименко розповів подробиці

Расстрел полицейских в Винницкой области: Игорь Клименко рассказал подробности
Читати grad.ua у  

Злочинці перевозили боєприпаси, які потім були скинуті у водойму. Про це повідомив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко в ефірі Національного телемарафону.

Очільник МВС зазначив, що злочинці вже отримали підозри, їм буде обрано запобіжний захід. Також правоохоронці вилучили пістолет, з якого було вбито поліцейського:

Ми розуміємо, що дійсно вони перевозили боєприпаси, гранати. Вони вже вказали, де знаходяться скинуті у водойму гранати в ящиках. Зараз же на місці працюють криміналісти, слідчі і, відповідно, водолази. Щодо зброї, з якої був застрелений наш поліцейський, то на сьогоднішній день ми розуміємо, де цей пістолет. Знаряддя вбивства вже вилучено і буде долучено до матеріалів кримінального провадження.

Інший поліцейський, якого також було поранено, зараз перебуває у стані середньої тяжкості. За словами Ігоря Клименка, лікарі дають позитивний прогноз щодо пораненого.

Міністр внутрішніх справ наголосив, що правоохоронці виконували свої функціональні обов'язки з патрулювання, тому й зупинили автівку нападників, які їхали в комендантську годину та порушили Правила дорожнього руху.

Також очільник МВС розповів, що лише за 2023 рік правоохоронці вилучили близько 5,5 тисяч одиниць вогнепальної зброї.

Нагадаємо, 20 квітня, близько 2-ї години ночі в Гайсинському районі Вінницької області співробітники поліції зупинили для перевірки автомобіль, у якому перебували двоє чоловіків. Зловмисники відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув 20-річний поліцейський, а його напарник був поранений.

21 апреля в Одесской области задержали отца и сына, которых подозревают в нападении на полицейских в Винницкой области.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: