НОВИНИ ГРАД » Новини » Магнітні бурі: чого очікувати від сонячної активності 22 – 24 лютого

Магнітні бурі: чого очікувати від сонячної активності 22 – 24 лютого

Магнитные бури: чего ожидать от солнечной активности 22-24 февраля
Читати grad.ua у  

Магнітна буря на цьому тижні розпочалась 19 лютого і завершиться 25 лютого. Під впливом цієї напруги потрапляють переважно метеозалежні особи, у яких можуть виникати головний біль, слабкість, порушення травлення та апетиту, балансу та координації, сонливість, а також погіршення фізичної витривалості. Про це повідомляє Styler.

Так, сьогодні, 22 лютого, передбачається помірний рівень геомагнітної напруженості. У людей, які чутливо реагують на геомагнітні зміни, можливі наступні ефекти: підвищена агресивність, зниження самооцінки та впевненості, порушення сновидінь, погіршення зору та слуху, утруднення мови та мислення, підвищена чутливість до електромагнітних випромінювань, запаморочення, нудота та втрата рівноваги, а також посилення хронічних захворювань.

Також 23 лютого вчені прогнозують на Сонці певну штормову подію, яка призведе до сильної геомагнітної бурі на Землі 24 лютого.

Як пережити магнітні бурі

У періоди збурення магнітного поля Землі людям рекомендується збільшити фізичне навантаження та більше рухатися. Окрім цього, варто обмежити себе у споживанні шкідливої їжі, особливо надмірно смаженої, гострої, солоної чи солодкої. Фахівці також рекомендують відмовитися від кави, алкоголю, енергетичних напоїв. Натомість краще вживати більше фруктів, овочів, зелені та риби. Також важливо забезпечити достатнє споживання простої води - не менше 1,5 літра на день.

Крім цього, рекомендується регулярно провітрювати приміщення та намагатися більше гуляти на свіжому повітрі. Також важливо уникати нервового напруження і конфліктних ситуацій.

У дні магнітних бур особливо важливий повноцінний сон – він має тривати не менше семи годин. Встановлення режиму сну, коли людина лягає спати й прокидається в один і той же час, також може бути корисним.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: