НОВИНИ ГРАД » Новини » В Україні запустять освітній застосунок «Мрія»

В Україні запустять освітній застосунок «Мрія»

В Украине запустят образовательное приложение «Мрія»
Читати grad.ua у  

В Україні цьогоріч запустять новий освітній застосунок «Мрія». За допомогою нього буде спрощено освітній процес для дітей та покращено комунікацію між батьками та вчителями.

Віцепремʼєр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров каже, що запуск «Мрії» буде проривом.

На першому етапі у «Мрії» буде особистий профіль учня з програмами розвитку здібностей і шкалою успішності, інформація про позашкільні активності та гуртки, а ще корисні й повчальні навчальні матеріали.

А ще в застосунку зʼявиться «Мрія-ID» — електронний учнівський квиток, який працюватиме так само, як і документи в «Дії».

Віцепремʼєр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — міністр цифрової трансформації Михайло Федоров зазначив:

Це буде абсолютно нова сутність і підхід до освіти — із програмами розвитку здібностей учнів і шкалою успішності. «Мрія» допоможе самореалізуватися, дасть зручний доступ до знань і змогу будувати індивідуальні освітні траєкторії.

Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: