НОВИНИ ГРАД » Новини » Подробиці нічних атак ворога по Одесі: збільшилась кількість постраждалих

Подробиці нічних атак ворога по Одесі: збільшилась кількість постраждалих

Подробности ночных атак врага по Одессе: увеличилось количество пострадавших
Читати grad.ua у  

Кількість постраждалих внаслідок нічної атаки дронами в Одесі зросла до 6 людей, про це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер.

У Силах оборони півдня розповіли, що вночі російські війська двома хвилями атакували південні регіони «шахедами», основний удар був зосереджений на Одесу. Між попередженнями про повітряну тривогу пауза склала до 15 хвилин. А бойова робота велась в умовах рясного заходу на удар одночасно кількох дронів. 11 дронів-камікадзе силам протиповітряної оборони вдалось збити, з них 10 на Одещині та 1 на Миколаївщині.

Як повідомив очільник Одеської ОВА, один з дронів влучив у частково заселену багатоповерхову новобудову в Хаджибейському районі Одеси, спричинивши пожежу. Пошкоджено кілька квартир, одна людина отримала опіки, її госпіталізували. Ще один уражений дрон в падінні пробив дах двоповерхової житлової будівлі в Приморському районі міста. У цьому ж житловому кварталі впав ще один БпЛА, поруч із пошкодженим під час попередньої атаки багатоквартирним будинком.

Кіпер додав, що вибухова хвиля завдала багато пошкоджень скління навколишніх будинків, вщент вигорів запаркований у дворі автомобіль, ще декілька побито. Постраждало чотири людини, їм було надано домомогу на місці, тож вони лікуються амбулаторно. Одну з постраждалих рятувальники деблокували з-під завалів. Ще один ударний безпілотник впав біля багатоповерхівки у Приморському районі, без детонації. Постраждалих там немає. На місці працювали вибухотехніки.

Крім того, росіяни поцілили у складське приміщення меблевого комбінату в промисловому районі Одеси. Спалахнула потужна пожежа. Чоловіка, що поруч проїжджав на велосипеді, ударною хвилею зкинуло на землю, він отримав поранення уламками різних предметів, що розліталися від вибуху. Постраждалому надали медичну допомогу і він лікується амбулаторно.

У ДСНС повідомили, що у зв’язку з російською атакою по Одесі понад 80 рятувальників одночасно працювали за різними адресами, ліквідовували пожежі та розбирали завали.



Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: