НОВИНИ ГРАД » Новини » В Одесі відбулася спецоперація зі звільнення двох заручників

В Одесі відбулася спецоперація зі звільнення двох заручників

В Одессе прошла спецоперация по освобождению двух заложников
Читати grad.ua у  

На вулиці Івана та Юрія Лип в Одесі неадекватний чоловік узяв у заручники власну 13-річну дитину та дружину. За деякими даними, чоловік - військовий і в нього була зброя.

Наразі його знешкодив і затримав спецназ. За попередньою інформацією деяких ЗМІ, військовий був під дією наркотиків. Як розповіла керівник пресцентру сил оборони півдня Наталя Гуменюк, зараз перевіряється, чи справді зазначений чоловік - військовий і звідки в нього зброя.

Подія трапилася у квартирі п'ятиповерхівки, мешканців під'їзду довелося евакуювати. На місці подій працювали рятувальники, бійці поліцейського спецпризначення та медики.

За інформацією очевидців, зловмисника вивели з дому, посадили в карету швидкої допомоги і відвезли.

Доповнено

У Силах оборони півдня повідомили, що військовий на тлі проблем в особистому житті намагався накласти на себе руки. Озброєний зарядженим пістолетом, він зачинився у квартирі своєї знайомої, де перебувала і сама жінка, і її неповнолітня дитина.

Чоловік відмовлявся відчиняти двері, висловлював наміри самогубства, а також повідомив, що порізав собі руки і стікає кров'ю. Двері відчинили примусово, військового доправили в госпіталь. Жінка і дитина не постраждали.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: