НОВИНИ ГРАД » Новини » Для перебування у прикордонній смузі віднині потрібен дозвіл ДПСУ

Для перебування у прикордонній смузі віднині потрібен дозвіл ДПСУ

Для пребывания в пограничной полосе отныне требуется разрешение ГПСУ
Читати grad.ua у  

Відтепер для перебування у прикордонній смузі необхідно мати дозвіл органу Державної прикордонної служби України. 

Про це повідомляє ДПСУ з посиланням на постанову №1292 Кабінету міністрів від 7 грудня поточного року. Згаданим документом внесені зміни до постанови КМУ № 1147 «Про прикордонний режим» від 27 липня 1998 року, а саме наступне:

  • що громадяни України, іноземці та люди без громадянства мають право в’їжджати в контрольований прикордонний район, перебувати, проживати або пересуватися в його межах на підставі документів, що посвідчують їхню особу
  • обмеження у вільному вʼїзді, перебуванні, проживанні, провадженні робіт і пересуванні людей у прикордонній смузі — ділянці місцевості завширшки 5 км від лінії держкордону
  • отримання дозволу людям, що планують в’їжджати, перебувати та проводити роботи в межах прикордонної смуги, у відповідного органу ДПСУ, який безпосередньо виконує завдання у визначеній зоні відповідальності. Це стосується як фізичних, так і юридичних осіб.

Відтепер для перебування в прикордонній смузі потрібен дозвіл ДПСУ

Крім того встановили спеціальний прикордонний режим і заборону вільного в’їзду, перебування, проживання, пересування людей в межах земельних ділянок шириною 30—50 метрів уздовж лінії державного кордону на суші, по берегу української частини прикордонної водойми.

Відтепер для перебування в прикордонній смузі потрібен дозвіл ДПСУ_1


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: