НОВИНИ ГРАД » Новини » «Калібри», «Онікси» та «Шахеди»: подробиці нічної атаки на Одесу

«Калібри», «Онікси» та «Шахеди»: подробиці нічної атаки на Одесу

«Калібри», «Онікси» та «Шахеди»: подробиці нічної атаки на Одесу
Читати grad.ua у  

Вночі окупанти знову атакували Одеську область ракетами двох типів та дронами-камікадзе типу «Шахед». Сили оборони Півдня повідомили, що вороги випустили по регіону 19 ударних дронів типу «Shahed-136/131», 2 надзвукові ракети «Онікс» та 12 ракет типу «Калібр» зі складними траєкторіями руху різними областями.

Повідомляється, що пошкоджений морський вокзал в Одесі, в будівлі привокзального готелю, яка наразі не функціонує, спалахнула пожежа. Її вже загасили. Ракети «Онікс» зруйнували зерносховища.

Глава Одеської ОВА Олег Кіпер повідомив, що уламки ракет також пошкодили складські будівлі одного з підприємств та приватний будинок у передмісті Одеси. Там були пожежі. Також горіла трава на відкритих територіях. Вогонь ліквідували. Вибуховими хвилями в кількох будинках повибивало скло, одна цивільна жінка травмована, їй було надано медичну допомогу.

Загалом наші військові змогли збити 19 «Шахедів» та 11 «Калібрів». Відомо також, що більшість ворожих цілей було знищено над Одеською областю, ще по 1 «Калібру» – над Миколаївщиною і Кіровоградщиною.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: