НОВИНИ ГРАД » Новини » Заступника одеського військкома підозрюють у корупції

Заступника одеського військкома підозрюють у корупції

Заступника одеського військкома підозрюють у корупції
Читати grad.ua у  

За попередніми підрахунками заступник начальника Одеського обласного територіального центру комплектування Денис Галушко, ймовірно, збагатився більш ніж на 14 млн гривень. Про це повідомили у прес-службі Національного агентства з питань запобігання корупції.

НАЗК провело моніторинг його способу життя та встановило, що теща чиновника з 2020 року придбала 3 автомобілі Mercedes вартістю понад 4 млн гривень. Восени 2023 року стала вона власницею будинку та земельної ділянки більш ніж на 3 мільйони гривень. Мати Галушка влітку 2023 року придбала автомобіль Toyota вартістю понад 880 тисяч гривень та будинок із земельною ділянкою за майже 1,7 млн гривень. Син чиновника став власником квартири в Одесі вартістю 563 тисячі гривень. дружина військкома позаминулої осені купила авто Mazda. А влітку цього року поповнила свій автопарк ще й Mercedes – вартістю понад 2,6 млн гривень.

Крім того, з 2021 року військком разом із дружиною витратили майже 6 млн гривень, а це більше, ніж вони могли отримати у законний спосіб.

Матеріали щодо Галушка вже направили до Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону. Повідомили у прес-службі НАЗК


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: