НОВИНИ ГРАД » Новини » В поліції прокоментували нічний обшук в одеському хостелі для переселенців
В поліції прокоментували нічний обшук в одеському хостелі для переселенців
Читати grad.ua у  

Розбійний напад було скоєно на 36-річного чоловіка у квартирі, яку він винаймав на вулиці Разумовській. Підозрюваний 24-річний його знайомий, з яким випадково зустрівся на вулиці, а при вживанні алкогольних напоїв між ними раптово виник конфлікт. Гість, який уже був у стані сп'яніння, завдав потерпілому удару ножем у плече, а далі, погрожуючи тим самим ножем, забрав у нього 7000 гривень і втік.

Як повідомили у поліції саме цього підозрюваного шукали у хостелі. А через загрозу громадській безпеці групи поліції були посилені спецназівцями та спрямовані на розшук та затримання небезпечного злочинця.

У рамках кримінального провадження поліцейськими були проведені розшукові заходи в хостелі для переселенців на Соборній площі, де, за оперативною інформацією, міг ховатися правопорушник.

На прохання поліцейських відчинити двері, охоронець хостелу відмовився і зателефонував на спецлінію «102», де йому підтвердили, що тривають оперативно-розшукові заходи і до них справді прибула поліція. Однак і після підтвердження диспетчером інформації про розшукові заходи охоронець знову відмовився допустити поліцейських до приміщення. Правоохоронцям довелося самостійно відчинили вхідні двері.

У поліції також прокоментували інформацію, яка з'явилася в одеських ЗМІ, про те, що співробітники поліції увірвалися в хостел для біженців і побили людей.

Зокрема, під час огляду приміщення дружина охоронця накинулася ззаду на поліцейського та схопилася за його вогнепальну зброю. Це спричинило правоохоронця застосувати до неї заходи фізичного впливу.

Наразі зловмисника затримано поліцейськими. За місцем його перебування та у квартирі, де було скоєно ним розбійний напад, правоохоронці вилучили докази його протиправних дій, у тому числі гроші, закривавлену футболку та ніж.

За вчинене чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 15 років із конфіскацією майна.


Схожі новини

Коментарі