НОВИНИ ГРАД » Новини » Зливав розвіддані російським спецслужбам: в Одесі викрили ворожого інформатора

Зливав розвіддані російським спецслужбам: в Одесі викрили ворожого інформатора

Зливав розвіддані російським спецслужбам: в Одесі викрили ворожого інформатора
Читати grad.ua у  

В Одесі Служба безпеки України викрила чергового інформатора, який збирав розвіддані про розташування військовослужбовців ЗСУ на території міста. Про це повідомили в Одеській обласній прокуратурі.

Чоловік через заборонену соцмережу «Вконтакте» передавав підсанкційному московському блогеру і пропагандисту  інформацію про розташування військовослужбовців ЗСУ на території Одеси.

Затримання ворожого поплічника російських агентівОкрім текстових повідомлень ворожий поплічник надсилав фото укріплених позицій Сил оборони для їх подальшого ураження збройними силами держави-агресора. Інформатор на цьому не зупинився та, в подальшому, почав співпрацювати зі співробітником ФСБ РФ. За його завданням він розвідував передислокацію ЗСУ в регіоні та координати позицій ППО і складів з боєприпасами.

Затримання ворожого поплічника російських агентів_1Під час обшуку за місцем мешкання інформатора правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони із доказами його причетності до злочинної діяльності. Наразі обвинувачений перебуває під вартою.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: