НОВИНИ ГРАД » Новини » На Одещині правоохоронці обстежують доступність укриттів та сховищ

На Одещині правоохоронці обстежують доступність укриттів та сховищ

На Одещині правоохоронці обстежують доступність укриттів та сховищ
Читати grad.ua у  

Поліцейські разом із працівниками ДСНС та представниками органів місцевої влади й самоврядування проводять перевірку захисних споруд цивільного захисту в області.

сховПосадовці звертають увагу не тільки на входи до приміщень та можливість цілодобового доступу до них, а й на санітарний та технічний стан,  відповідне маркування об'єкта як укриття й маршруту до нього. За результатами обстеження складають акти огляду таких об'єктів.

схов1Якщо в результаті недоступності сховища чи укриття постраждають люди, відповідальна посадова особа за неналежне виконання своїх службових обов'язків може бути притягнута до кримінальної відповідальності за службову недбалість.

схов12Крім того, наразі Уряд напрацьовує зміни до законодавства для посилення кримінальної відповідальності тих, хто своєю недбалістю ставить життя співгромадян під удар. Перевірки тривають.

схов123Якщо ви зіткнулися з тим, що укриття або сховище працює неналежним чином, фіксуйте цей факт на фото чи відео й повідомляйте на спецлінію 102.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: