НОВИНИ ГРАД » Новини » На 26 травня в Одесі прогнозують шторм

На 26 травня в Одесі прогнозують шторм

На 26 травня в Одесі прогнозують шторм
Читати grad.ua у  

Гідрометцентр Чорного та Азовського морів на завтра по місту та області обіцяє грозу та шквальний вітер до 20 м/с.

У найближчу добу погоду в Одеському регіоні визначатиме малоградієнтне поле щодо підвищеного тиску, очікується нестійка погода, що спричинить розвиток конвентивних процесів. У зв'язку з цим складено попередження про небезпечні метеорологічні явища першого жовтого рівня небезпеки, повідомили у Гідрометцентрі Чорного та Азоського морів.

У зв'язку з погіршенням погодних умов одеська мерія звертається до одеситів та гостей міста з проханням бути пильними, максимально обмежити переміщення та поїздки, особливо літніх, дітей та вагітних жінок. Прохання не залишати транспортні засоби під деревами та лініями електропередач, обережно пересуватися під деревами – внаслідок сильного поривчастого вітру можливе падіння гілок та кабелів.

Також через шторм у Чорному морі посилюється небезпека підриву мін. У разі виявлення морської міни (хв) або предметів, схожих на них, у жодному разі їх не можна чіпати. Необхідно невідкладно повідомляти за номером 102.

27-28 травня утримається хмарна погода з проясненнями. Вдень короткочасний дощ. Вітер північний, 9-14 м/с, при грозі шквал, 15-17 м/с. Температура вночі 12-17°, вдень 22-27°С.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: