НОВИНИ ГРАД » Новини » Сервісний центр МВС надає нові цифрові послуги
Сервісний центр МВС надає нові цифрові послуги
Читати grad.ua у  

У новому приміщенні сервісного центру в Одесі – спокійно та впорядковано триває робота. Усіх приймають за електронною чергою, відвідувачам оперативно надають необхідні послуги.

Оновлений сервісцентр сьогодні приймає за день понад 300 відвідувачів. Найбільший попит – на послугу обміну посвідчення водія.

Обмін прав також доступний і для українців, які виїхали в евакуацію за кордон – зазначає Микола Рудик, начальник Головного сервісцентру МВС України.

Особливий акцент у наданні послуг роблять на цифровизацію. Все більше послуг стають доступними онлайн – в електронному кабінеті водія з будь-якої точки України.

За допомогою електронного кабінету водія можна замовити індивідуальний номерний знак. Також в онлайні є: продовження терміну зберігання номерних знаків; призначення належного користувача; замовлення та доставка прав водія.

Українці, які перебувають за кордоном, сьогодні мають можливість дистанційно продати транспортний засіб, що залишився в Україні.

Одне з останніх нововведень – процедуру дослідження транспортного засобу відокремили від процедури держреєстрації. Це дозволяє водієві бути вільнішим у пересуваннях – пояснюють фахівці.

На сьогоднішній день в Одесі працюють 4 територіальні сервісні центри.

В Україні їх 168, і мережа продовжує зростати. Нове відділення, замість зруйнованого російською армією, відкрили у деокупованій Великій Олександрівці на Херсонщині. Режим роботи всіх сервісцентрів в Україні однаковий – можна звернутися з вівторка по суботу.


Схожі новини

Коментарі