НОВИНИ ГРАД » Новини » Одеський дитячий будинок-інтернат зустрічає гостей та приймає подарунки
Одеський дитячий будинок-інтернат зустрічає гостей та приймає подарунки
Читати grad.ua у  

Одеський дитячий будинок-інтернат відзначив своє 70-річчя. Привітати колектив із ювілеєм приїхали всі, хто протягом багатьох років підтримували та допомагали розвитку установи. Директор інтернату Андрій Печений провів для гостей невелику екскурсію, у рамках якої урочисто відкрили картинну галерею, де представлені роботи вихованок будинку-інтернату.

Одне з улюблених занять вихованок інтернату – рукоділля. Дівчата чудово шиють і вишивають картини бісером та нитками. Усі роботи представлені у нововідкритому арт-просторі, де будь-хто охочий зможе придбати їх собі, і тим самим підтримати автора.

Незважаючи на війну, будинок-інтернат продовжує розвиватися та будувати плани. Наприклад, в одному з корпусів установи хочуть відкрити дитяче відділення, яке, у свою чергу, забезпечить виконання одразу трьох програм.

Після оглядової екскурсії інтернатом, де гостям продемонстрували вже зроблене і можливості установи, всім, хто приїхав привітати інтернат та його колектив з ювілеєм, вихованці, у свою чергу, подарували святковий концерт. І музичну виставу.

До 70-річчя будинку-інтернату багато його співробітників отримали почесні грамоти Одеської обласної ради та облдержадміністрації.

Особливий подарунок вручили інтернату його давні та найвідданіші друзі. Установі подарували новий сучасний проектор.

Загалом сьогодні в закладі перебувають 85 дорослих підопічних, а діти були евакуйовані у безпечніші місця.


Схожі новини

Коментарі