НОВИНИ ГРАД » Новини » Зареєструвати новий бізнес за 10 хвилин
Зареєструвати новий бізнес за 10 хвилин
Читати grad.ua у  

На порталі «Дія» з'явилася нова послуга – для тих, хто збирається відкрити своє підприємство.

Щоб зареєструвати товариство з обмеженою відповідальністю через «Дію», необхідно заздалегідь уточнити всю необхідну інформацію, пояснює спеціаліст Управління держреєстрації Марина Танцерева.

Сам порядок реєстрації вкрай простий. Підприємець-початківець повинен зайти на портал «Дія» та заповнити онлайн форму.

Статус розглядання заявки можна відстежувати у власному кабінеті. Якщо всі дані введені правильно – товариство з обмеженою відповідальністю буде зареєстроване автоматично лише за 10 хвилин. Повідомлення про успішну реєстрацію прийде до особистого кабінету та на електронну пошту.

Як тільки компанія буде зареєстрована – запис про неї з'явиться у єдиному держреєстрі. Виписку про реєстрацію можна буде отримати також через портал Дія - в особистому кабінеті.

Технічно, щоб офіційно оформити свій бізнес, навіть не потрібні гроші. Мінімальний розмір статутного капіталу законодавчо не обмежений – зазначає Марина Танцерєва. Він може становити від однієї гривні. Фахівець також розповіла, як відбувається процедура реєстрації у разі, коли засновником нової компанії є інша компанія.

Реєстрація бізнесу через «Дію» – повністю безкоштовна, наголошує спікер. На даний момент доступна послуга лише з оформлення нових підприємств. Якщо компанія вже зареєстрована, і необхідно внести зміни – то поки що доведеться звертатися до держреєстратора. Але, за словами Марини Танцеревої, швидше за все найближчим часом з'явиться можливість робити це також дистанційно на цифровому порталі.


Схожі новини

Коментарі