НОВИНИ ГРАД » Новини компаній » Юридична компанія Супровід - допоможемо відкрити бізнес з нуля
відкрити бізнес з нуля
Читати grad.ua у  

На сайті https://suprovid.dp.ua/ ви знайдете комплексний юридичний супровід ваших інтересів при оформленні бізнесу. Ми допомагаємо підприємцям-початківцям відкрити свій стартап в стислі терміни і на цілком законних підставах.

Етапи відкриття бізнесу в Україні

Якщо ви збираєтеся почати свою комерційну справу в країні, то буде потрібно виконати наступні дії:

  1. Визначитися з назвою, видами діяльності та організаційно-правовою формою.
  2. Підготувати документи для реєструючого органу.
  3. Орендувати юридична адреса.
  4. Відкрити банківський рахунок на підприємство.
  5. Подати документи реєстратору.
  6. Отримати свідоцтво про реєстрацію.

В першу чергу необхідно придумати унікальну назву, якої не збігається з уже зареєстрованим реквізитами. НЕ менш важливо заздалегідь визначити види діяльності за КВЕД, так як дана інформація є обов'язковою і заноситься до реєстру.

Перед безпосередньою подачею документації потрібно заздалегідь знайти підходяще місце для розміщення бізнесу. Традиційний спосіб отримання - це оренда юридичної адреси.

Для відкриття бізнесу в Україні з нуля буде потрібно наступний пакет документів:

  • Заява;
  • реєстраційна картка;
  • установчий документ (статут або установчий договір);
  • інформація про структуру власності (частка кожного учасника бізнесу на підприємстві).

Якщо ви плануєте виступати за представника, то на останнього також буде потрібно оформити довіреність. Все Зазначені документи є обов'язковими - при відсутності хоча б одного свідоцтва реєстратор Чи не розглядатиме заяву.

У якій формі краще відкрити бізнес?

Для стартапу придатні наступні організаційно-правові форми:

  • ФОП (фізична особа-підприємець)
  • ТОВ (товариство з обмеженою відповідальністю)
  • акціонерні товариства.

Якщо ви плануєте вести діяльність самостійно (наймати працівників, повністю контролювати підприємство), то вам підійде статус індивідуального підприємця (ФОП). Дана форма ведення бізнесу передбачає невеликий капітал (относительно повноцінних юридичних осіб).

Якщо ви Розраховуємо відкрити бізнес при участі друге засновників, то рекомендується Зверніть увагу на ТОВ. Фактично товариства з обмеженою відповідальністю - найоптимальніша і поширена форма ведення Підприємницьке діяльності для стартапів. З іншого боку, при бажанні відкрити фірму з участю акціонерів, то необхідно оформляти акціонерне товариство.

З усіма Зазначеними організаційно-правовими формами комерції впритул знайома юридична компанія «Супровід». При зверненні до нас ви отримуєте оперативну реєстрацію свого стартапу.

Навіщо потрібен юрист при відкритті бізнесу?

При самостійному відкритті бізнесу з нуля підприємцю доведеться зіткнутися з великою кількістю питань і перешкод:

  • підготовка документів для реєстратора;
  • усунення помилок у поданій документації;
  • вибір системи оподаткування;
  • пошук унікального назви.

Зазначені проблеми - лише вершина айсберга. Поодинці їх рішення може затягнутися не в один місяць. Якщо ви будете відкривати бізнес з нуля без юридичної підтримки, то ризикуєте сильно розтягнути процедуру і втратити потенційний прибуток. Саме тому рекомендується своєчасно звернутися за допомогою до професійних юристів, які допоможуть вирішити всі правові питання.

«Супровід»: гарантоване відкриття прибутково бізнесу

Юридична компанія «Супровід» ось вже більше 4 років допомагає підприємцям з нуля заснувати свою справу. До нас звертаються стартапи та комерсанти, які хочуть отримати:

  • компетентне правовий супровід. Допомога у виборі організаційно-правової форми, системи оподаткування та інших важливих чинників;
  • надійне оформлення. Повністю законна реєстрація бізнесу з нуля в Україні;
  • лояльну вартість. Ми розуміємо, наскільки для стартапів важливо зберегти первинний бюджет, і пропонуємо людяний цінник.

Якщо ви прагнете заснувати прибуткова справа в Україні без бюрократичної тяганини, то звертайтеся в «Супровід». Ми допоможемо відкрити підприємство з нуля в стислі терміни і на доступних для кожного умовах.




Схожі новини

Коментарі