НОВИНИ ГРАД » Новини » Захист дипломних робіт у Греківці: нестандартно, образно, емоційно
Защита дипломных работ в одесской Грековке
Читати grad.ua у  

Захист дипломних робіт в Одеському художньому коледжі імені М.Б. Грекова – це завжди яскраве видовище. Не стали винятком і випускники 2019 року за спеціалізацією «Художнє декорування середовища» майстерня Олени Головенчук.

Було представлено 10 дипломних робіт різнопланових та несхожих один на одного молодих художників. За словами викладачів, за роки навчання всі студенти брали активну участь у різних мистецьких виставках, проектах, у тому числі і Всеукраїнських.

Студенти мислять як художники емоційно, образно, асоціативно, логічно та нестандартно. Зазначають викладачі. Особливу увагу привернули дипломні роботи студенток Загребельної Ангелини та Стрільбицької Юлії.

Ангеліна Загребельна, випускниця Одеського художнього коледжу ім. М.Б. Грекова:

Лейтмотив моєї роботи, привернути увагу до питання подолання людиною пасивності, в'язкості побуту. Доведення глядачеві те, що людина часто сама вибудовує собі неіснуючі кордону. Що дух людини незбагненно потужний.

Як розповідають викладачі, робота складна композиційно, технічно та глибока за змістом. Використані прийоми складного графічного моделювання форми у мозаїчній техніці кольоровим склом.

Зі своїми творчими роботами Ангеліна брала участь у виставках Спілки художників. Її дипломна робота «Межі без кордонів» буде виставлено на огляд одеситів та гостей міста в будинку Одеського Головпоштамту.

Ще одна дипломна робота Юлії Стрельбицької «Крижані квіти» стала справжнім виявом творчого потенціалу. Юля звертає увагу на зрозумілі всім людські істини, віру в гармонію. зв'язок людей та природи.

Дипломная работа Юлии Стрельбицкой – «Ледяные цветы»

Випускниця у своїй роботі застосувала нову техніку – поєднання розплавленого скла та металу.

Юлія Стрельбицька, випускниця Одеського художнього коледжу ім. М.Б. Грекова:

Роки навчання вже позаду. Але в нас все ще тільки починається. Ми творчі та мрійливі. Я, наприклад, мрію про вступ до молодіжного об'єднання НСХУ. І мріє мати власну майстерню.

Юля є автором семи панно, які прикрашають адміністративну будівлю Національного заповідника «Давній Галич» в Івано-Франківській області.

Олени Головенчук, викладач Одеського художнього коледжу ім. М.Б. Грекова:

Бажаю всім студентам – випускникам 2019 підкорювати нові вершини, зустрічати тільки добрих і надійних людей і досягати заповітної мети. Впевнена, ваші здібності, наполегливість стануть запорукою видатних успіхів у дорослому житті.

Схожі новини

Коментарі