НОВИНИ ГРАД » Новини » День захисту дітей відзначили у дитячому садку № 151
дети
Читати grad.ua у  

1 червня весь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей. Це одне з найперших міжнародних свят. Рішення про його проведення було прийнято далекого 1925 року в Женеві на Всесвітній конференції, присвяченій питанням благополуччя дітей.

Пам'ятати про дітей потрібно не лише напередодні міжнародного свята. Нетямущі щодня потребують турботи та різнопланової уваги дорослих. Причому, не тільки тих, кому наказано бути поряд завжди – батьків, вихователів, вчителів, а й тих, хто за покликом серця готовий простягнути руку допомоги будь-якої хвилини. Дитячому садку №151, де приймають малечу з порушеннями мови, пощастило.

Їхнім другом та добровільним помічником є ​​депутат Одеської міськради Олег Єлісєєв. Свого часу у садка, розташованого на першому поверсі звичайної п'ятиповерхівки, було багато проблем. Але завдяки допомозі депутата, тут вдалося зробити ремонт та купити бойлер. А напередодні свята всі вихованці отримали в подарунок набори ігор, що розвивають.

Віра Іванова: Дякую депутату. Він нам дуже допомагає. До 8 березня він оформив нам зал, до випускного вечора красиво оформив нам зал. Нам треба було зробити ремонт, депутат нам лінолеум, двері скрізь поставили.

Діти наше майбутнє, і від нас залежить зробити це майбутнє світлим, вважає депутат.

Олег Єлісєєв, депутат Одеської міськради: Мине рік, два, десять і ті, хто сьогодні є підлітками або ще зовсім маленькими стануть на наше місце. І те, що ми сьогодні вкладемо їм у голови, у їхні вуста, то й відбуватиметься післязавтра.

Тепер тут стало набагато комфортніше та затишніше, вважають батьки малюків. І діти, відгукуючись на турботу та любов старших, просто не хочуть йти додому.

Ганна Житницька:Нам у цьому садочку дуже подобається. Це маленький садок, тихий, затишний. Нам дуже подобаються вихователі у цьому садочку. Дитина завжди із задоволенням йде до дитячого садка. І забрати його із садка неможливо, йому тут дуже подобається. Він почувається як удома.

Лідія Радзивілова: Дякую! Нам допомагають у всьому, коли ми звертаємось. Олег Єлісєєв допоміг нам купувати іграшки.

Не слід соромитися просити про допомогу, якщо її потребуєш, каже Олег Єлісєєв. Адже завжди знайдуться небайдужі люди, які готові її надати.

Олег Єлісєєв, депутат Одеської міськради: Звертатися до відповідних інстанцій і міської ради, і до депутатського корпусу, і до мене особисто. Ми надамо всіляку допомогу нашим дітям.

Дитячий садок № 151 – ndash; не єдина дитяча установа, якій допомагає депутат. З вдячністю пам'ятають про нього також вихованці одеських шкіл №51 та №33.


Схожі новини

Коментарі