НОВИНИ ГРАД » Новини » Жінці, яка намагалася повісити триколор у центрі Одеси, загрожує позбавлення волі

Жінці, яка намагалася повісити триколор у центрі Одеси, загрожує позбавлення волі

Женщине, которая пыталась повесить триколор в центре Одессы, грозит лишение свободы
Читати grad.ua у  

Щодо правопорушниці, поліція розпочала кримінальне провадження.

Інцидент стався вчора, 7 жовтня, близько 23 години, на Європейській площі в Одесі. Очевидці повідомили у поліцію, що невідома намагалася повісити прапор РФ на постамент, де стояла пам'ятка Катерині ІІ. Особу громадянки поліцейські встановили.

Як повідомили у поліції, 43-річна мешканка Одеси вже потрапляла у поле зору правоохоронців за крадіжку, дрібне хуліганство та розпивання спиртних напоїв у громадському місці. Наразі з жінкою працюють слідчі територіального підрозділу поліції та співробітники Управління СБУ на Одещині.

У межах провадження, розпочатого за ознаками ч. 1 ст. 436-2 Кримінального кодексу України, будуть проведені необхідні експертизи та вирішується питання з приводу повідомлення їй про підозру в виправдовуванні, визнання правомірної, заперечення збройної агресії РФ проти України, глотифікацію її учасників, а також обрання запобіжного заходу.

Слідство продовжується під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси. Правопорушниці загрожує три роки позбавлення во


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: