НОВИНИ ГРАД » Новини » Поїзд Одеса – Київ змінив маршрут руху

Поїзд Одеса – Київ змінив маршрут руху

Поезд Одесса – Киев изменил маршрут движения
Читати grad.ua у  

Через ремонтні роботи в Черкаській області деяким поїздам на маршруті між Одесою та столицею додали пересадки. Про це повідомляє пресслужба «Укрзалізниці». Як ідеться в повідомленні:

Через ремонтні роботи на залізниці в межах Черкаської області поїзд №148/147 Одеса - Київ відправленням з Одеси з 22 жовтня до 3 грудня, відправленням з Києва з 23 жовтня до 4 грудня слідуватиме зміненим маршрутом - в обхід Черкас, Золотоноші, Гребінки та Борисполя.

У цей період пасажири, які планують прямувати з Одеси до Черкас, зможуть пересісти на станції Ім. Т. Шевченка з поїзда №148/147 на приміський поїзд №6022 на Черкаси. У зворотний бік пасажири з Черкас зможуть подорожувати приміським поїздом № 6029 до станції ім. Т. Шевченка і далі зробити пересадку на рейс №147/148 до Одеси.

Пасажири, які планують їхати з Гребінки та Борисполя до Одеси, зможуть скористатися пересадкою на станції Київ-Пас із приміського поїзда №6819 Гребінка-Київ на потяг №105 до Одеси, у зворотній бік пасажири можуть дістатися до Києва потягом №106 із подальшою пересадкою на потяг №6804 Київ-Гребінка.

Пасажирам, які прямують з Одеси до Києва та зворотно, слід знати, що прибуття до Києва зміниться і буде о 09:10. Зворотно поїзд відправлятиметься з Києва о 16:55, прибуваючи до Одеси без змін о 08:34

Завершення ремонтів і повернення до попередніх графіків і маршрутів очікується 5 грудня з Одеси і з 6 грудня – з Києва.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: