НОВИНИ ГРАД » Новини » Укренерго надав розпорядження ввести екстрені відключення світла
Укрэнерго предоставил распоряжение ввести экстренные отключения света
Читати grad.ua у  

«Укренерго» вводить екстрені відключення світла, повідомили в ДТЕК. Причиною цьому став масований російський обстріл. Зазначається, що під час екстрених відключень електроенергії графіки, які можуть бути спрогнозовані заздалегідь, не діють.

На Одещині, наприклад, є перебої з енергопостачанням у кількох районах.  В обласних військових адміністраціях також пишуть про аварійні відключення, які вводять на всій території України для всіх черг.

«Укрзалізниця» виводить резервні тепловози, щоб усі поїзди далекого сполучення продовжили рух. Є затримки з приміським рухом електропоїздів. На місцях працюють енергетики.  В «Укренерго» кажуть, що російські удари могли пошкодити або зруйнувати обʼєкти енергетичної інфраструктури. У такі моменти є потреба збалансувати енергосистему.

В Одеській міській раді повідомили, що у звʼязку із знеструмленням в Одесі тимчасово призупинено  роботу електротранспорту.

* Інформацію про заплановані та аварійні відключення отримано з офіційного інтернет-ресурсу АТ «ДТЕК Одеські електромережі». Проcьба враховувати, що подана інформація є довідковою та не містить адреси, які можуть бути відключені аварійно. Також, не виключено, що деякі із запланованих відключень можуть бути скасовані, або перенесені на інший термін, про що буде зазначено додатково.

Телефони для довідок ( цілодобово):

+38 (048) 705-90-90

+38 (048) 752-90-90

+38 (095) 750-90-90

+38 (068) 750-90- 90

Подписаться на уведомления об отключениях


Схожі новини

Коментарі