НОВИНИ ГРАД » Новини » «Трансфер» до Молдови: шестеро чоловіків намагалися перейти кордон

«Трансфер» до Молдови: шестеро чоловіків намагалися перейти кордон

«Трансфер» в Молдову: шестеро мужчин пытались перейти границу
Читати grad.ua у  

Двох водіїв і шістьох їхніх пасажирів охоронці держкордону зупинили в Подільському районі, недалеко від кордону з Придністровським регіоном Молдови.

Два автомобілі були зупинені правоохоронцями за 18 км від державного кордону. Двоє водіїв намагалися довезти до кордону шістьох військовозобов'язаних, де вони в обхід офіційних пунктів пропуску мали перейти до Молдови. Чоловіки призовного віку – жителі Запорізької, Черкаської, Київської, Харківської та Вінницької областей.

Як з'ясувалося, водії діяли за чіткими вказівками організатора – адміністратора телеграм-каналу, який координував незаконну операцію. За свої послуги з доставки водії мали заробити по 7 тисяч гривень з кожного пасажира. А організатор, у разі вдалої оборудки, мав отримати від 130 до 150 тисяч гривень із «клієнта».

Вирішується питання про повідомлення підозр двом «провідникам» за ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. На пасажирів складено адміністративні протоколи за спробу незаконного перетину державного кордону України.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: