НОВИНИ ГРАД » Новини » Грозовий сезон в Одесі: прогноз синоптиків

Грозовий сезон в Одесі: прогноз синоптиків

Грозовой сезон в Одессе: прогноз синоптиков
Читати grad.ua у  

Грім і блискавки в Одеській області ось уже кілька днів поспіль, і, схоже, це ще не кінець грозового сезону. У четвер синоптики знову прогнозують мінливу хмарність, короткочасний дощ, вдень місцями значну грозу.

Повітряні потоки переважатимуть північного напрямку 9-14 м/с. Вдень із посиленням до 17 м/с. Температурні показники – у нічні години 14-19 градусів, вдень - 21-26 градусів.

В Одесі вранці та вдень, за прогнозами фахівців, так само очікується короткочасний дощ, гроза, температура вночі 17 - 19 градусів, вдень 22 - 24. 
14-15 червня очікується місцями короткочасний дощ-гроза, вітер північно-східного напрямку, швидкості помірні 9-14 метрів на секунду, вдень під час грози, шквал 15-20.

У суботу та неділю без істотних опадів. Температура вночі 14-19 градусів, удень 25-30.

Одеська область продовжує перебувати в полі зниженого тиску. І короткочасні дощі з грозами та поступове зниження нічних і денних температур будуть зумовлені надходженням холодної повітряної маси після проходження холодних атмосферних фронтів - кажуть фахівці. До речі, за останні 130 років найнижча температура в Одесі цими днями була 1984-го року, тоді стовпчики термометрів зупинилися на позначці 8 з половиною градусів. Максимальна температура спостерігалася під час другої світової війни, у 1942-му році - було зафіксовано 33,2 градуса.


Схожі новини

Коментарі

СМИ Украины: