НОВИНИ ГРАД » Авто » Чи вигідно купувати авто зі США?
Выгодно ли покупать авто из США?
Читати grad.ua у  

Український ринок уживаних авто пропонує великий вибір транспортних засобів, пригнаних із-за кордону. Сьогодні все більшої популярності в Україні набирають вживані авто зі США, що пов'язано з прийнятною вартістю та високим рівнем якості комплектації транспортних засобів.

Більшість авто з Америки в Україні – це легкові машини, у яких бензиновий двигун або електричні транспортні засоби. Українці вважають за краще купити авто зі США, вік яких приблизно 6-7 років. Частка машин з Америки в Україну зростає з кожним роком. На даний момент авто з Америки – це 19% українського ринку старих машин.

Авто зі США: переваги покупки

Якщо ви задумалися про покупку авто зі США, слід оцінити всі плюси та мінуси такого придбання. Основна причина, чому багато хто купує машини, пригнані з Америки – низька вартість. Американський ринок перенасичений автомобілями, тому їх часто продають до інших країн за нижчою ціною.

Друга перевага покупки машини зі США – точний пробіг без накрутки та чиста історія обслуговування транспортного засобу. Тобто, купуючи авто зі США ви можете бути впевнені в тому, що інформація про машину стовідсотково відповідає дійсності і після покупки на вас не чекатимуть неприємні сюрпризи.

Якісна комплектація та додаткові зручності роблять автомобілі зі США більш комфортними. А оригінальність дизайну не залишиться непоміченою шанувальниками унікальних автомобілів. Деякі моделі авто робляться спеціально для американського ринку, а для українського споживача недоступні.

Від чого залежить ціна авто з Америки

Вартість авто зі США формується з урахуванням кількох факторів та витрат, таких як:

  • банківська комісія;
  • посередницькі послуги;
  • доставка;
  • митний платіж;
  • оплата експедиторських та брокерських послуг;
  • страхування;
  • довіреність;
  • стоянка у порту;
  • сертифікація;
  • Постановка авто на облік.

авто из США

Специфіка автомобілів із США

Купівля автомобіля з США - вигідне вкладення, при цьому варто врахувати деякі особливості перед ухваленням рішення про покупку. Тим, хто вирішив придбати авто зі США в Одесі, слід знати про тривалу доставку транспортного засобу, яка може зайняти кілька місяців. Тому краще планувати придбання заздалегідь, маючи певний запас часу.

Всі машини, пригнані зі США, необхідно страхувати, оскільки при перевезенні можливі різні пошкодження. Також не слід забувати про те, що американці менш акуратні в експлуатації машин, тому можуть знадобитися додаткові витрати на обслуговування.

Остаточне рішення про придбання авто слід приймати, зваживши всі переваги, особливості та підсумкову вартість. Обов'язково потрібно враховувати додаткові витрати на обслуговування та вартість запчастин на українському ринку для обраної моделі автомобіля. Ретельна оцінка допоможе прийняти правильне рішення та вигідно купити автомобіль із США.




Схожі новини

Коментарі