НОВИНИ ГРАД » Статті » Боді для новонароджених – незамінний елемент одягу малюка
Боди для новорожденных - незаменимый элемент одежды малыша
Читати grad.ua у  

Сьогодні існує безліч різновидів дитячого одягу – різні моделі, забарвлення, матеріали та фасони. Така різноманітність іноді викликає у молодих батьків питання: який одяг підібрати для новонародженого?

Найбільш оптимальним одягом для немовлят є боді. Це практичний, зручний і красивий одяг, який підійде діткам від народження до двох років. Ви можете купити боді для новонароджених на всі сезони – літні, зимові, весняно-осінні. Такий одяг зручний для немовлят, тому що не сковує рухи та не натирає ніжну шкіру.

Сучасні батьки вибирають боді для дітей, що сприяє правильному та своєчасному розвитку малюка. Боді може бути самостійним елементом гардеробу, а може виступити як нижній шар одягу в холодну пору року.

Як вибрати одяг для новонародженої дитини?

Вибір одягу для дітей – відповідальний та важливий момент, якому слід приділити особливу увагу. Правильно підібраний боді допоможе дитині вільно почуватися і пізнавати навколишній світ.

Основними критеріями вибору боді для малюків виступають:

  1. Якість матеріалу.
  2. Тип застібок.
  3. Розмір.
  4. Сезонність.
  5. Виробник.

Дуже важливо вибирати моделі дитячого одягу з натуральних матеріалів, які пропускають повітря та не викликають алергічних реакцій. Для літа підійдуть бавовняні варіанти, а зимові боді можуть бути з вовни.

Одежда для новорожденных в магазине INTERTOP

Фахівці рекомендують дивитися склад тканини, щоб переконатися у відсутності додавання синтетики, яка може спричинити алергію або подразнення шкіри.

Боді можуть бути з різними застібками - гудзиками, кнопками або блискавкою. Головне, щоб вся фурнітура була зовні. Це дозволить уникнути незручності та зіткнення зі шкірою дитини.

Для зручності батьків краще вибирати моделі із блискавкою або невеликою кількістю кнопок. Це зможе спростити та прискорити процес перевдягання малюка.

Також зверніть увагу на шви виробу – для новонароджених краще вибирати вироби, які мають шви на зовнішній стороні виробу. Якщо шви нерівні або присутні нитки, що стирчать, то це свідчить про низьку якість виробу.

Розмір боді для новонароджених дуже важливий. Великі вироби викликатимуть дискомфорт через складки, а маленькі можуть сковувати рухи.

Слід враховувати, що діти в перший рік життя дуже швидко ростуть, тому невеликий запас в одязі все ж таки має бути.

Сезонність. Довжина рукава та щільність матеріалу впливають на призначення одягу по сезону. На літо найкращим варіантом буде бавовняне боді з коротким рукавом, а на зиму – щільні моделі з довгими рукавами.

Купуючи одяг для дітей, слід звертати увагу на виробника. Перевірені та відомі бренди – це впевненість у якості та міцності виробу.

Одежда для новорожденных в магазине INTERTOP

Магазин дитячого одягу Інтертоп - найкращий вибір батьків

Якісні, красиві дитячі боді та інший одяг для малюків у великому асортименті представлений у магазині Інтертоп. Цей магазин дитячого одягу дозволить вибрати саме ту модель бодіка для новонародженого, яка ідеально вам підходитиме за якістю, дизайном та вартістю.

Весь одяг у магазині характеризується:

  • практичністю та універсальністю;
  • чудовою якістю;
  • різноманітністю;
  • зручністю та комфортом для дитини;

Таким чином, боді – найкращий одяг для новонароджених. Це незамінний елемент гардеробу малюка, який може бути ошатним для особливих випадків або простим – для повсякденного носіння.

Одежда для новорожденных в магазине INTERTOP




Схожі новини

Коментарі