НОВИНИ ГРАД » Статті » Професійний кіберспорт: з чого почати?
Киберспорт
Читати grad.ua у  

Багато любителів комп'ютерних ігор замислюються про перехід на професійний рівень, адже це можливість заробляти великі суми та стати відомим серед кіберспортсменів і геймерів CS2.

Основні заробітки професійних геймерів – це призові за виграш у турнірі, рекламні контракти, реклама у соціальних мережах та стримах. Доходи від гри можуть досягати до 100 тис. дол., як наприклад у CS2 Pro гравця woro2k, у якого основною складовою заробітку є перші місця в ігрових турнірах та чемпіонатах. Знайомство з профілями найкращих гравців – хороша мотивація для розвитку.

Перший крок для переходу на професійний рівень CS2 – бути впевненим у вирішенні та не звертати уваги на думку оточуючих. Багато професійних кіберспортсменів на початку свого шляху стикалися з нерозумінням і відсутністю віри в них.

Найкращі професійні гравці CS2 досягли високого рівня та професіоналізму завдяки тренуванням та розвитку своїх навичок, тому важливо приділяти достатньо часу грі.

Крім розвитку ігрових навичок (розкидки, стрілянина), потрібно розвивати стресостійкість та спокій, оскільки підсумковий результат багато в чому залежить і від емоційного стану геймера.

Вибір майданчика для професійної гри

Швидкість і якість зростання гравця CS2 залежить і від платформи, де він може розвивати свої скіли, а потім потрапити в професійний кіберспорт. Найбільш оптимальними майданчиками сьогодні є:

  1. Steam.
  2. FACEIT.
  3. ESEA.

Перший майданчик Steam підтримує понад 28 мов, надає доступ гравцям до преміальних предметів.

Друга платформа FACEIT дозволяє гравцям знаходити матчі з гравцями аналогічного рівня та ЕЛО, а також потрапити до ліги професіоналів FPL.

Третій майданчик ESEA характеризується високим рівнем системи античита та надає кваліфікаційні турніри для гравців з різних регіонів.

Вибір платформи залежить від переваг гравця, побажань щодо рівня захисту від чітерів і регіону гри.

Створення команди у професійному кіберспорті

Команда – одна з необхідних умов для кіберспорту. Слід врахувати, що досвідчені геймери рекомендують створювати команду після досягнення рівня 35-ЕЛО. Спочатку потрібно знайти гравців, яким потрібна команда для гри.

киберспорт

Після створення команди важливо разом тренуватися, розробляти ігрову тактику та стратегію, що сприяє покращенню навичок. Коли команда буде зіграною, слід зареєструватися на одному з майданчиків, де можна отримати доступ до ліг з CS2 та різних івентів.

Для отримання досвіду змагань командам-новачкам рекомендується брати участь в онлайн-змаганнях або турнірах місцевого рівня. Беручи участь у різних кваліфікаціях, команда може отримати можливість перейти на більші змагання та турніри.

Для розвитку команди корисною буде присутність на стрімінгових платформах та створення профілів у соціальних мережах. Це привертає увагу, привертає спонсорів, що може позитивно вплинути на фінансовий стан команди.

Таким чином, кожний геймер може перейти у професійний кіберспорт. Для цього потрібно бути впевненим у своєму рішенні, тренуватися та розвивати свої скіли. Хороша команда та регулярна участь у ігрових івентах допоможуть прискорити ігрове зростання та досягти бажаних результатів.




Схожі новини

Коментарі