НОВИНИ ГРАД » Статті » Майстерність аналізу даних: вибираємо курс з Data Science

Майстерність аналізу даних: вибираємо курс з Data Science

Читати grad.ua у  

Цей напрямок зі сфери ІТ у наші дні надзвичайно затребуваний. На сучасному ринку спостерігається велика нестача професіоналів такого плану, а тому курси data science можуть допомогти вирішити цю проблему. Важливо те, що конкуренція серед претендентів невелика, тому випускники мають шанс швидко знайти дохідну і престижну роботу. Курси data science доступні практично всім бажаючим. Потрібно просто мати середню освіту і мати знання програмування мовою Python. При цьому цілком достатньо базового рівня.

У чому популярність Data Science?

Коротко цю технологію можна охарактеризувати як супер-інструмент, що дозволяє далеко зробити крок конкретним бізнесам і цивілізації загалом. Чим привабливий data science курс? Описати це можна так:

  • Багато розробників мріють створювати додатки, що не вкладаються в рамки класичного програмування. Після завершення курсу вони зможуть писати програми, які у всіх сенсах стануть швидше і розумнішими за людину.
  • Можливість обробляти великі пласти інформації. Цю послугу потребують практично всі галузі, адже навіть бізнес, що не має жодного відношення до IT-сектору, генерує дані у значних обсягах. data science навчання дозволить отримати навички з аналітики, створюючи конкурентну перевагу.
  • Хороший фахівець дуже цінується компаніями. Як правило, програмісти зі знаннями DS і ML і вище отримують набагато більше середньостатистичних фахівців.

Люди, що працюють у сфері Data Scientist – здебільшого не інженери, а майстри з аналізу даних. А це означає, що на таку роботу можуть претендувати Business Analyst із базовою експертизою в DS.

Де можуть стати у нагоді онлайн курси data science?

Список професій, пов'язаних із цим напрямком, дуже великий. При цьому він постійно вдосконалюється та оновлюється. Серед найбільш затребуваних секторів можна відзначити такі можливості:

  • Е-комерція. Завдання фахівця тут – підрахунок прибутковості, залучення та утримання клієнтів на сайті, позначення товарів для зацікавлених покупців.
  • Advertising technology. Сюди відносяться розробки рекламного спектра, маркетинговий напрямок індивідуального характеру, оцінка ефективності реклами.
  • Чат-боти на базі Machine Learning. Курс data science у разі передбачає отримання навичок зі спілкування з користувачами. Завдання фахівця полягає у розподілі запитів та комунікації у чатах, ідентифікації мови, обробці письмового контенту.
  • Scoring системи оцінювання відвідувачів з точки зору банківської структури. Тут технологія потрібна для роботи з великою кількістю інформації, надання допомоги при прийнятті рішень, позначення небезпечної поведінки клієнтів та багато іншого.

По суті, практично кожна людина вже мала справу з цією технологією. Наприклад – під час замовлень на Розетці, або під час вибору кіно на Netflix.

Як проходить data scientist курс?

Програма курсу передбачає загалом 20 занять, тривалість кожного з них становить 2 години. Усього студентам потрібно буде відвідати 20 уроків із періодичністю 2 рази на тиждень. Таким чином, весь курс займає приблизно 2,5 місяці. Для навчання заплановано 4 теми із певною структурою. Навчатися школа пропонує онлайн.

Записуючись на data science курси (Київ), можна розраховувати на такі переваги:

  • Інструменти – студенти навчаться працювати з різними форматами аналітики візуалізацією, опанують архіви Python для Data Science.
  • Якісний контент – курсанти зможуть виконувати базові завдання Data Science, розберуться у форматах візуалізацій та регресії, освоять техніку побудови ансамблів та моделей.
  • Практика – комплексні домашні завдання та фідбеки від викладачів сприяють підвищенню рівня практичних навичок.
  • Успішна кар'єра – у майбутньому випускники зможуть впроваджувати інноваційні рішення, розвивати Data Science відповідно до вимог замовника.

Data science курси – це необхідна базова підготовка та вдосконалення навичок програмування на Python. Це навчання, починаючи з основ, і завершуючи практичну складову.




Схожі новини

Коментарі