НОВИНИ ГРАД » Статті » У чому секрет піци від MonoПіца
пицца от MonoПицца
Читати grad.ua у  

Піцерія MonoПіца в Києві добре відома багатьом. Причин цього безліч: від варіативного меню до яскравих смакових якостей піци. Скуштувавши цю піцу хоча б один раз, встояти перед нею надалі буде неможливо. Вражає і різноманітність варіацій. У меню піцерії вдасться знайти як безперечну класику, так і незвичні поєднання інгредієнтів — навіть найдосвідченіший гурман залишиться задоволеним.

Вибір піци у “MonoПіца”

“MonoПіца” пропонує справжню італійську піцу, приготовлену відповідно до всіх стандартів: тонкий корж, оригінальний соус, багато начинки та гармонійний смак. Випікається готова піца в справжній печі на дуже високій температурі - це секрет соковитої начинки та хрусткої скоринки.

Повернемося до начинки докладніше. У меню популярної піцерії піца представлена ​​у численних варіаціях. Нам легко вдалося виділити ТОП-4 різновиди за частотою замовлень:

  • "Пепероні". Почати рейтинг пропонуємо зі справжньої класики. Мало хто може встояти перед хрустким коржем зі злегка гострою ковбаскою та пікантним томатним соусом. Ця піца стала популярною по всьому світу і це цілком зрозуміло, якщо спробувати хоча б один раз її смак.
  • "5 Сиров". Ідеальний варіант для справжніх шанувальників сиру. У цій піці представлено одразу 5 сирів: моцарелла, пармезан, Дор Блю, фета та чеддер. Підсумковий смак водночас ніжний і насичений - встояти перед ним просто неможливо.
  • "BBQ". ТОП рішення для любителів м'ясної піци. Мисливські ковбаски у поєднанні з моцарелою та оливками каламату, маринованими печерицями та оригінальним соусом BBQ – смак одночасно ніжний та пікантний.
  • "Мисливська". У наповненні цієї піци вдалося поєднати кілька яскравих смаків. Причиною цієї є комбінація таких інгредієнтів — мисливських ковбасок, моцарели, червоної цибулі, томатного соусу.

Піцерія "MonoПіца" зможе здивувати не лише смачною піцею. У меню представлені також закуски, напої та десерти. Посилити вигоду від замовлення вдасться, якщо скористатися спеціальними комбо та акційними пропозиціями.

Переваги піцерії "MonoПіца"

Піцерії "MonoПіца" є що запропонувати кожному. Головна причина цього — оригінальний підхід до приготування страв та дотримання традицій італійської кухні. До переваг піцерії також можна віднести:

  • бездрожжева закваска на цільнозерновій основі;
  • використання якісних інгредієнтів;
  • готування піци на замовлення без заготовок;
  • випікання піци у справжній печі;
  • безкоштовна доставка по всьому Києву.

Ці переваги вказують як на смакові якості готової піци, а й якість обслуговування. Оформити замовлення у “MonoПіца” вдасться за пару хвилин, а доставлене воно буде безкоштовно у будь-який район Києва за 60-90 хвилин. Оплата також можлива на вибір у різний спосіб.

Якщо скуштувати піцу з піцерії “MonoПіца” хоча б один раз, зупинитись буде просто неможливо. Вона підійде як для сімейної вечері, так і для посиденьок з друзями або галасливої ​​вечірки. Тому не витрачайте час на самостійне приготування — оформлюйте замовлення в MonoПіца прямо зараз.




Схожі новини

Коментарі