НОВИНИ ГРАД » Статті » Тонування лобового скла автомобіля: яку тонувальну плівку вибрати – атермальну або керамічну
Тонирование лобового стекла автомобиля: какую тонировочную пленку выбрать – атермальную или керамическую
Читати grad.ua у  

Сьогодні існують різні види плівок для тонування лобового скла. У цьому матеріалі розглянемо функціонал атермальної та керамічної плівок, їх переваги та недоліки.

Тонування лобового скла автомобіля

Керамічна та атермальна плівки є популярним вибором для тонування лобового скла завдяки своїм чудовим тепловідбивним властивостям та здатності блокувати ультрафіолетові промені. Ці інноваційні матеріали забезпечують не тільки комфорт у салоні в спеку, але й підвищену безпеку та збереження інтер'єру автомобіля.

Атермальна плівка: переваги та недоліки

Атермальна плівка має такі переваги:

  • Ефективний захист від нагрівання. Вона знижує проникнення сонячних променів, забезпечуючи комфортний мікроклімат у салоні влітку. Завдяки цьому плівка ще й сприяє зниженню навантаження на кондиціонер, що заощаджує паливо.
  • Захист від відблисків. Атермальна плівка знижує відблиски від сонця та світла фар інших автомобілів, що покращує видимість для водія та забезпечує більш безпечне ведення.
  • Блокування УФ та ІЧ. Плівка нівелює шкідливий вплив ультрафіолетових та інфрачервоних променів, захищаючи шкіру та очі пасажирів та запобігаючи вицвітанню салону.
  • Прозорість. Покриття не заважає при керуванні, воно не викликає відблисків, не дзеркало і не відображає панель приладів. Його можна встановлювати на будь-якому склі автомобіля.

Також плівка не перешкоджає радіо- та супутниковим сигналам. У той же час установка атермальної плівки потребує досвіду та професійних навичок. Її неправильне нанесення може спричинити появу дефектів, зокрема бульбашок, на поверхні скла.

Керамічна плівка: переваги та недоліки

Керамічна плівка для тонування на лобове скло теж має високий ступінь тепловідображення, що значно знижує проникнення сонячного тепла всередину салону і створює комфортніші умови в спеку. Вона також ефективно блокує ультрафіолетові промені. Плівка виготовляється з високоякісних матеріалів, що робить її стійкою до подряпин. Однак щоб затонувати скло в машині керамічною плівкою, теж необхідні певні навички. А ще до недоліків можна віднести вартість тонування скла.

Яку плівку вибрати для тонування лобового скла

Вибір плівки для тонування лобового скла повинен залежати від ваших уподобань та потреб. Як керамічна, так і атермальна плівка мають різні характеристики, наприклад, ступінь світлопропускання може бути від 5 до 70%. При цьому для тонування скла в машині важливо звернутися до професіоналів, оскільки неякісна поклейка протримається недовго, а плівка не виконуватиме своїх функцій.

Тонирование лобового стекла автомобиля

Детейлінг студія STEK Odesa пропонує різноманітні послуги для захисту кузова автомобіля та стайлінгу. Тут ви можете замовити поклейку всіх деталей транспортного засобу або тільки тонування фар плівкою. На всі роботи компанія надає гарантію. До того ж у період з 15 грудня по 20 січня у STEK Odesa діють спеціальні пропозиції. Наприклад, при замовленні атермального тонування двох передніх та лобових стекол ви отримаєте знижку 10%, якщо замовити поклейку всіх стекол – 15%. Також надаються знижки від 15% до 30% на:

  • комплекс робіт з бронювання, полірування та поклеювання кераміки;
  • хімчистку шкіряного салону та пластикових деталей;
  • антигравійний захист фар під час полірування оптики.

Також передбачені акції на захисні склади при поліруванні скла або всього кузова.




Схожі новини

Коментарі