НОВИНИ ГРАД » Статті » Як вибрати колір автомобільного килимка: доступні варіанти
Як вибрати колір автомобільного килимка: доступні варіанти
Читати grad.ua у  

Будь-який водій хоче, щоб його автомобіль виглядав привабливо як зовні, так і всередині. Щоб матеріал оздоблення довго зберігав свіжий, естетичний вигляд, за ним потрібно доглядати. Для захисту салону від бруду, вологи й корозії варто замовити EVA килимки, виготовлені з севілену.

Головна особливість таких виробів полягає в особливій структурі поверхні. Вона складається з безлічі ромбоподібних або сотоподібних осередків глибиною до 8 мм. Волога й бруд, які потрапляють до середини із взуттям, рівномірно розподіляються по цих виїмках і залишаються там доти, доки водій не вирішить почистити килимок.

Колір як важлива характеристика: який вибрати

Перш ніж замовити виріб, потрібно вказати, для якої марки й моделі автомобіля він потрібен. В залежності від цього розраховують геометричні параметри, щоб модель повністю покривала підлогу в салоні. Можна придбати килимки для передньої та задньої частини салону і в багажник. Їх виготовляють окремо для седанів, хетчбеків, універсалів, кросоверів та інших типів кузова.

Ще одна важлива перевага ЕВА килимка – можливість замовити його в різних кольорах, під інтер’єр салону. Так, він стане не просто практичним і зручним, а й стильним аксесуаром. Відтінки основної частини та окантовки можуть відрізнятися. Ось декілька рекомендацій щодо вибору кольору:

  • чорний. Практичний і класичний, добре приховує будь-які сліди пошкоджень. Таке рішення пасує до різних стилів інтер’єру салону, надає респектабельного вигляду;
  • сірий. Також практичний колір, немаркий, тому не потребує довгого і складного догляду. Якщо такий відтінок видається занадто простим і банальним, його можна поєднати з кольоровою окантовкою;
  • світлі. Оригінальне рішення, завдяки якому в салоні завжди буде багато світла й пануватиме домашня, затишна атмосфера. Проте доглядати за світлим килимком доведеться частіше й ретельніше, адже навіть невеликі забруднення на ньому добре помітні;
  • яскраві теплі. За їх допомогою зручно освіжити інтер’єр, надати йому більш оригінального вигляду. Проте важливо, щоб відтінок поєднувався з кольорами внутрішнього оздоблення та інших предметів всередині;
  • зелений. Заспокоює, покращує настрій, допомагає розслабитися після важкого дня. Підходить тим, хто багато часу проводить за кермом і часто нервує.

Водіям, які звикли виділятися серед оточення і привертати до себе увагу, варто вибрати червоний колір і його відтінки. Додатково килимок можна прикрасити, замовивши шильдик із назвою марки автомобіля. Можлива й комплектація металевим підп’ятником для більшої зручності. Під час замовлення водій має можливість вибрати структуру, яка подобається йому більше – ромбоподібну або сотоподібну.

"Джерело: сайт evasota.com"




Схожі новини

Коментарі