НОВИНИ ГРАД » Статті » Спортивний чи елегантний: як визначити свій стиль?
Спортивный или элегантный: как определить свой стиль?
Читати grad.ua у  

Що таке індивідуальний стиль?

Стиль - це особливий спосіб самовираження людини в одязі, стилі письма, архітектурі. У світі моди «стиль» зазвичай означає «персональний» чи «особистий» стиль — спосіб вираження людини через її естетичний вибір одягу, аксесуарів, зачіски, і навіть через те, як він комбінує вбрання.

Як знайти свій індивідуальний стиль за 5 кроків

Знайти свій індивідуальний стиль неможливо відразу. Але є деякі правила, дотримуючись які, можна дізнатися більше про відповідний для вас одяг.

Зробіть ревізію у власній шафі

Відкладіть окремо одяг, які ви носите часто, що саме з усього робить вас щасливим, які речі у вас улюблені, а що зовсім припадає пилом в глибині найдальшої полиці. Подивіться на топку одягу, який вам подобається найбільше. Подумайте, чому кожен предмет викликає у вас приємні відчуття, що поєднує кожне вбрання. Речі, які ви не одягали більше року, краще викинути чи зарахувати до благодійних організацій. Не бійтеся розлучатися з речами, коли вони вже не є актуальними для вас.

Знайдіть модне натхнення

У пошуках модного натхнення почніть із сім'ї та друзів, чиїм стилем ви захоплюєтеся. Проведіть час у соціальних мережах та поспостерігайте за тим, як одягаються друзі та знаменитості. Як інші люди носять піджаки, кроп-топи, легінси. Багато ідей для натхнення можна знайти у соціальних мережах та модних блогах. Намагайтеся дізнатися, хто є стилістом знаменитості, чий стиль вам так подобається. Підпишіться на обліковий запис цього стиліста і читайте його для натхнення.

Створіть дошку модного настрою

Дошка настрою – це чудовий спосіб виробити свій індивідуальний стиль. Після того, як ви зібрали модне натхнення, скомпонуйте його в дошку настроїв. Це може бути папка на Робочому столі, куди ви будете збирати образи, що вам сподобалися. Навіть якщо вам здається, що кожен раз вам подобається різне, ви можете виявити, що в папці багато моделей в однакових сукнях або піджаках. А можливо, ці моделі носять кофти Puma або куртки Коламбія жіночі. Так ви зрозумієте, який стиль вам найближчий6 спортивний або елегантний. Виберіть пару найкращих фото та переглядайте їх під час шопінгу.

Створіть капсульний гардероб

Капсульний гардероб – це колекція базових речей, які можна змішувати та поєднувати між собою, створюючи невимушені образи. Як правило, це класичні елементи одягу нейтральних кольорів, які поєднуються з усім: маленька чорна сукня, джинсова куртка, прості футболки, шкіряна сумка. Можливо, деякі з цих речей вже є у вашій шафі. Залиште улюблені речі, а решту замініть на базові, які дійсно вам йдуть.

Експериментуйте

Після того як ви створили свою капсульну колекцію, настав час додати до свого гардеробу унікальні речі, що демонструють вашу індивідуальність. Це може вимагати деяких експериментів, тому пам'ятайте, що нічого страшного, якщо ви передумаєте. Особистий стиль - це гра з модою, щоб зрозуміти, в якому одязі ви почуваєтеся найкраще. Почніть зі сміливих аксесуарів та яскравих кольорів, а потім попрацюйте над змішуванням та поєднанням принтів та фактур.




Схожі новини

Коментарі