НОВИНИ ГРАД » Статті » Косметика Rejudicare: Інновації для здорової та молодої шкіри

Косметика Rejudicare: Інновації для здорової та молодої шкіри

Читати grad.ua у  

Канадський бренд Rejudicare був створений компанією RGRPharma у 2014 році. Торгова марка чудово себе зарекомендувала на ринку косметики. Виробникам вдалося знайти пропорційний баланс косметичного та лікувального ефекту та запропонувати ексклюзивні засоби для домашнього та салонного догляду. RejudiCare належать унікальним відкриттям, які отримали Нобелівську премію.

Покупка в інтернет-магазині KrasotaShop стане гарною альтернативою походу до магазину. Оптові поставки оригінальної косметики Rejudicare здійснюються на регулярній основі, тому можна замовити в будь-який зручний час. Завдяки індивідуальному підходу до кожного запиту та широкого асортименту товарів кожен зможе підібрати свій продукт. Ми намагаємось підтримувати на високому рівні якість обслуговування клієнтів та пропонувати найкращі бренди.

Косметика Rejudicare

Філософія та інновації Rejudicare

При розробці продуктів компанія Rejudicare наголошує на наукових дослідженнях та результативності. Кожен активний компонент посилює дію інших інгредієнтів. Найпопулярніші її розробки:

  • Aquaprime. Формула дозволяє доставляти активні компоненти на максимальну глибину. Такого ефекту можна було досягти раніше за допомогою ін'єкцій. Крем забезпечує глибоке зволоження і дозволяє доставляти компоненти, що омолоджують, «водними каналами».
  • Фотозими. Продукти виконують 2 завдання одночасно – відновлюють стан шкіри на рівні ДНК-структур та забезпечують профілактику фотостаріння.

Вся продукція є гіпоалергенною. Косметика розроблена на основі наукових досліджень та клінічних випробувань, що гарантує ефективність та безпеку продуктів. Завдяки збалансованій формулі компоненти в комплексі дбайливо доглядають шкіру, освіжають її та омолоджують.

Рішення для різних потреб шкіри

Система догляду Rejudicare поєднує натуральність та простоту догляду. При покупці потрібно враховувати потреби та тип шкіри. Rejudicare пропонує різні серії продуктів:

  • Антивікові засоби Rejudicare ефективно борються з ознаками старіння. У складі міститься ретинол, вітамін С та пептиди, які забезпечують більш виражений ефект проти вікових змін. В асортименті представлені сироватки, що омолоджують, крему, очищаючі засоби. Через кілька днів ви побачите помітне скорочення зморшок та вирівнювання тургору.
  • Косметика для проблемної шкіри допоможе вирішити завдання, пов'язані з акне та запаленнями. Бьюті – продукти розроблені спеціально для цього типу шкіри. Засоби містять компоненти, що очищають, які допоможуть видалити забруднення і залишки макіяжу. Ви можете забути про запалення, косметика заспокоюватиме і доглядатиме за вашим обличчям.
  • Зволожуючі та захисні продукти будуть дбати про шкіру та представлені широкою лінійкою засобів. допомагають боротися з такими недосконалостями шкіри, як прищі, чорні крапки, жирний блиск та почервоніння. Завдяки використанню запатентованих формул та технології створюється бар'єр від сонця та радикалів.

Популярність канадської косметики невпинно зростає. Виробники приділяють велику увагу складу б'юті – продуктів. Кошти поєднують у собі натуральність, увагу до здоров'я та інноваційний підхід.

Читайте також: Інновації у сонячному догляді: переваги продуктів EVY




Схожі новини

Коментарі