НОВИНИ ГРАД » Статті » Екіпірування для сноуборду: поради початківцям
Экипировка для сноуборда: советы начинающим
Читати grad.ua у  

Зимова пора – це чудовий час для активного відпочинку та отримання яскравих емоцій. Любителі екстриму та яскравих емоцій наважуються стати на сноуборд, щоб отримати нові враження. При цьому важливо не забути про хороше екіпірування, яке дозволить убезпечити новачка від різних травм та пошкоджень.

У пошуку якісного екіпірування та спорядження багато хто переглядає асортимент на сайтах інтернет-магазинів. Головна причина – це можливість заощадити час та гроші на купівлю екіпірування.

Надійне екіпірування для сноубордистів – незамінна річ, яка багато років захищатиме власника, та сприятиме розвитку вмінь та навичок.

Як вибрати хороше екіпірування для сноуборду

Перед придбанням екіпірування – чи це сноуборд, спеціальний одяг, шолом або допоміжне обладнання, наприклад, термос для їжі, слід ознайомитися з основними особливостями вибору екіпіровки та спорядження:

  1. При виборі одягу слід звернути увагу на якість матеріалу та пошиття виробу. Мембранні тканини дозволяють захистити тіло від вологи та зберігають тепло.
  2. При виборі захисних виробів необхідно звернути увагу на міцність усіх кріплень та матеріалу, оскільки від цього залежить рівень безпеки та тривалість використання виробу.
  3. Вибираючи сноуборди або додаткове спорядження, обов'язково потрібно дивитися бренд виробу та відгуки покупців, тому що від цього залежать експлуатаційні характеристики та надійність обладнання.


Как выбрать хорошую экипировку для сноуборда

Рекомендації сноубордистам-початківцям

Якщо ви сноубордист-початківець, то не слід нехтувати основними порадами досвідчених спортсменів:

  1. Головне – це безпека. Захисне спорядження – це запорука успішного відпочинку та збереження здоров'я. Шолом, наколінники, захист спини, стегон та зап'ясть – дуже важливі для новачків.
  2. Зручне спорядження дозволить впевненіше почуватися на сноуборді в перші дні. Куртка, штани, окуляри, черевики термобілизна повинні бути зручними та практичними.
  3. На початку краще скористатися послугами інструктора, який допоможе правильно стати на сноуборд і швидко навчитися підкорювати снігові схили.
  4. Перед тим, як ви поїдете на активний зимовий відпочинок, краще заздалегідь підготувати тіло і потренуватися. Сноуборд вимагає значних фізичних зусиль, тому ви повинні бути готовими до сильних навантажень.

Таким чином, сноубордистам-початківцям рекомендується заздалегідь підготуватися до активного відпочинку – придбати надійний та якісний захист, вибрати хороший сноуборд, продумати всі нюанси для вдалого відпочинку. Наприклад, термос для їжі та спеціальні окуляри будуть незамінні під час активного відпочинку. Для більш швидкого навчання радять заздалегідь розпочати тренуватися та підготувати тіло до додаткових навантажень, а також скористатися послугами інструктора у перші дні катання на сноуборді.


Схожі новини

Коментарі