НОВИНИ ГРАД » Статті » Варильний електричний котел

Варильний електричний котел

Читати grad.ua у  

Електричні варильні котли є функціональним обладнанням, яке застосовується на професійній кухні. Основним його призначенням виступає кип'ятіння води та приготування їжі.

Використовують варильні електричні котли також у наступних місцях:

  • промислові їдальні;
  • заклади громадського харчування;
  • дитячі садки;
  • школи;
  • лікарні;
  • санаторії.

У обумовлених судинах можна приготувати узвари, супи, гарніри, бульйони.

Варочный электрический котел

Детальні характеристики котла

Для котлів варильних електричних властиво стаціонарне підключення до системи водопостачання. Вони мають круглу чи квадратну форму. Об'єм такого обладнання варіюється в межах 450 - 1000 л. Травочні котли оснащуються непрямим обігрівом, що сприяє швидкому приготуванню необхідних страв із залученням економного споживання електроенергії.

Для багатьох типів цих пристроїв властиві такі функції, як перемішування та охолодження продуктів.

Електричні варильні котли виступають затребуваним обладнанням для різних кухонь, що належать до закладів комунального харчування. Оскільки з їх допомогою можливе швидке приготування різноманітних гарнірів, супів та компотів.

Як працюють котли з вивантажувальним ковшем?

Пристрій підключається до електричної мережі. Після цього на пульті керування вводиться потрібна температура варіння. Продукти поміщаються у ківш, через спеціальний вентиль заливається вода. Як тільки все приготовлено, потрібно розмістити голковий датчик у воді або встромити його в продукт для контролю температурного рівня. Після цього закривається кришка і стартує готування. При досягненні необхідної температури електричні тены відключаються чи входять у момент її зниження. У такому режимі відбувається приготування продуктів на цьому устаткуванні.

Варочный электрический котел

Приобретение варочного котла

Завдяки такій техніці стає можливим швидко, смачно та у великих кількостях варити десерти, компоти, гарніри та супи.

Зумовлене обладнання стане незамінним придбанням у закладах із великим потоком відвідувачів.

Компанія «Розфуд» пропонує купити варильні електричні електричні за найпривабливішими цінами. Пристрої підійдуть для використання у їдальнях, кафе, ресторанах та інших закладах. З їх допомогою:

  • прискорюється час приготування страв;
  • знижуються трудові витрати;
  • економиться електроенергія та місце на кухні.

Задіяння варильного електричного електричного забезпечує збереження більшої кількості вітамінів і мінералів, ніж при готуванні на традиційному обладнанні. Це тим, що у них варіння відбувається швидше, ніж у звичайних каструлях.




Схожі новини

Коментарі