НОВИНИ ГРАД » Статті » Що відвідати в Європі
Автобус Львов – Будапешт
Читати grad.ua у  

Європа дуже різноманітна своїми пам'ятками, і для того, щоб оцінити їх, потрібно не один місяць. На щастя, українці тепер можуть безперешкодно подорожувати та насолоджуватися найпрекраснішими куточками нашого світу.

Наша країна межує із п'ятьма чудовими європейськими країнами, комфортний автобус Львів Будапешт надає можливість розпочати з Угорщини. Це один з найшвидших і найкомфортніших способів, щоб вирушити у захоплюючу подорож Європою.

Будапешт – серце Угорщини

Будапешт – барвиста столиця Угорщини, вважається одним із найкрасивіших мегаполісів у всій Європі. Посередині міста протікає річка Дунай, тут ви знайдете:

  • ланцюговий міст;
  • історичну архітектуру;
  • музеї;
  • замки;
  • церква Матіяша;
  • мальовничу територію.

Саме в Будапешт прагнуть усі туристи та поціновувачі історичних цінностей.

Для того, щоб оцінити всю красу річки Дунай, рекомендують обов'язково прогулятися ланцюговим мостом. Цей міст з'єднує Буду та Пешт, а його головною окрасою є атмосферні кам'яні леви.

Визначні пам'ятки Європи

Звичайно, для того, щоб описати всі визначні пам'ятки Європи, не вистачить і 100 сторінок цієї статті. Але тим, хто збирається у подорож уперше, рекомендують відвідати такі місця.

  1. Тріумфальна арка у Парижі (Франція). Обов'язково, відвідавши Париж, помилуйтеся неокласичною пам'яткою. З оглядового майданчика вам відкриється чудовий панорамний вид на це прекрасне місто.
  2. Лондонський міст (Велика Британія). Якщо ви захочете зупинитися в Лондоні, то вашим найкращим вибором (особливо якщо у вас не так багато часу) буде прогулянка Лондонським мостом. Він досить скромний, але знаходиться в самому центрі міста, звідки відкривається чудовий краєвид на столицю.
  3. Блакитна лагуна у Гріндавіку (Ісландія). Ісландія славиться природними краєвидами. Тут ви знайдете вулкани та ландшафти, які могли побачити лише у мальовничих фільмах. Блакитна лагуна славиться геотермальним басейном, вона наповнена водою блакитного кольору, яка вважається цілющою.
  4. Пьяцца Навона у Римі (Італія). Рим – місце щасливих людей. На цій площі знаходяться фонтани, історичні споруди. Сама площа була збудована ще в 1 столітті.
  5. Нойшванштайн замок в Швангау (Німеччина). Якщо ви фанат готичної атмосфери і тема драконів вам близька за духом, то обов'язково відвідайте Німеччину. Історичні замки, серед яких Нойшванштайн, не залишать вас байдужими.

Європа дуже багата та різноманітна на мальовничі місця. Збираючись у подорож, орієнтуйтеся на свої уподобання та смак, а також комфорт пересування.




Схожі новини

Коментарі