НОВИНИ ГРАД » Статті » 5 кращих аксесуарів MagSafe на AliExpress

5 кращих аксесуарів MagSafe на AliExpress

Читати grad.ua у  

5 лучших аксессуаров MagSafe на AliExpress

MagSafe здається одним із найбільших звершень Apple останнього часу. Магнітний інтерфейс для підзарядки та використання різних аксесуарів приємно порадував своєю зручністю.

1. Магнітна бездротова зарядна станція з USB-C

Аналог оригінальної зарядної станції MagSafe від Apple. Якість приємна. Головне, габарити такі ж, тому її вдасться використовувати з додатковими аксесуарами на кшталт док-станцій.

Крім самої зарядної станції, у продавця можна замовити блоки живлення різних форматів. За якістю все приблизно такі самі. При виборі важливо вказати потрібний тип вилки. Зарядна станція підходить не лише для iPhone. Вона підтримує Qi, тому працює без дротів із іншими сумісними пристроями.

2. Чорна магнітна бездротова зарядка Baseus

Фірмова зарядна станція MagSafe від компанії Baseus, яка не перший рік приємно дивує відмінним співвідношенням ціни та якості, а також небаченою технологічністю. Крім приємного чорного виконання, що однозначно радує, аксесуар також цікавий наявністю спеціального дисплея для відображення потужності зарядки.

3. Магнітне MagSafe-кільце для iPhone без MagSafe

Спеціальне кільце, яке вирішує питання відсутності магнітного кріплення для MagSafe-зарядок на смартфонах Apple до iPhone 12, а також на гаджетах інших виробників. Воно забезпечить підтримку MagSafe-аксесуарів на пристрої, де це не передбачено. Звичайно, доведеться змиритися із меншою силою магнітів та іншими нюансами. Але випробувати варто.

До речі, таких штук можна замовити одразу кілька. Якщо користуєтеся чохлами, кільця найкраще клеїти на їхню зовнішню поверхню, щоб максимізувати силу тяжіння.

4. Зручний док-тримач з «ніжкою» та MagSafe

Класна підставка для iPhone, яка максимально зручно кріпиться до смартфона за допомогою MagSafe. Її можна носити на пристрої постійно або приєднувати за потреби. Конструкція у неї примітивна: від кільця відкидається ніжка, що забезпечує можливість встановлення мобільного пристрою на стіл або на іншу поверхню для перегляду відео.

5. Автоутримувач Baseus для смартфона із зарядкою

Один із найкласніших магнітних автомобільних власників для автомобіля з можливістю зарядки iPhone. Потрібно лише підключити кабелем до стандартної розетки-прикурювача. Утримувач Baseus має дуже гарну якість. У комплект поставки входить спеціальний док, щоб використовувати тримач прямо на своєму робочому столі.




Схожі новини

Коментарі