НОВИНИ ГРАД » Статті » Якісна фурнітура – ​​яка вона?

Якісна фурнітура – ​​яка вона?

Читати grad.ua у  

При виборі меблів варто приділити увагу такій дрібниці, як фурнітура. Саме від цього елемента залежить те, як саме візуально сприйматиметься той чи інший предмет меблів, аж до його функціональності. Саме тому, обираючи тут якісну фурнітуру, варто знати, які моменти варто звернути увагу.

Качественная фурнитура — какая она?

Продуманість — перш за все

Навіть найякісніші меблі можуть оснащуватися не найміцнішими елементами кріплення. Ручки, ніжки, висувні системи піддаються найбільш сильному навантаженню та здатні пошкодитися через кілька років використання. Тому вони потребують періодичної заміни. При покупці нових елементів варто враховувати:

  • сумісність з дизайном - навіть якщо немає коштів на дорогий метал і вибираються пластикові деталі, вони не повинні надто виділятися візуально;
  • вага конструкції - вага полиці з навантаженням швидко виведе з ладу навіть найміцніші поліпропіленові елементи, тому краще купувати металеві елементи;
  • зручність застосування - рекомендується, щоб деталь вільно вставала в пази і збігалася за параметрами, інакше користуватися подібною фурнітурою не вийде.

Рекомендується окремо купувати елементи кріплення та інші деталі безпосередньо від виробника — подібний підхід забезпечить повну сумісність.

Найкращі матеріали

Залежно від необхідності та виділеного бюджету можуть використовуватись деталі з металу, скла, пластику, дерева. Вони можуть поєднуватися, утворюючи цікаве поєднання. Подібний підхід дозволяє отримати максимум міцності, привабливості та зручності використання. Найчастіше поєднують пластик з металом, скло з металом.

Не менш важливим є і виробник, що поставляє компоненти. Тому рекомендується купувати на перевірених сайтах, наприклад, в інтернет-магазині Owwa.




Схожі новини

Коментарі