НОВИНИ ГРАД » Статті » Які подарунки на 14 лютого точно здивують вашого коханого?
Какие подарки на 14 февраля точно удивят вашего любимого?
Читати grad.ua у  

Коли ви шукаєте подарунки на 14 лютого для свого коханого, то напевно хочете знайти щось не просто практичне та повсякденне, а щось по-справжньому унікальне. Саме тому, найкраще не витрачати час даремно, а одразу вибирати один із сертифікатів на bodo, де ви знайдете величезну кількість вражень на будь-який смак. І якщо ви не можете визначитися з сертифікатом, то ми запропонуємо вам кілька безпрограшних варіантів, серед яких ви можете знайти подарунок для коханого.

Прогулянка на квадроциклах

Відмінний варіант для презенту, особливо якщо хлопець любить швидкість і знається на справжньому екстримі. Його чекає заїзд на повнопривідному квадроциклі спеціально розробленими маршрутами, причому за бажання саме ви можете скласти йому в цьому компанію. Перед прогулянкою на вас чекатиме інструктаж, так що це не просто цікаве, але й досить безпечне заняття.

Екскурсія на броварню

Ваш коханий вирушить на екскурсію до найбільшої крафтової пивоварні в Україні, де він зможе дізнатися багато цікавих фактів про цей справді культовий напій. Окрім нової інформації він ще й зможе продегустувати кілька сортів пива, що точно йому сподобається.

Spa догляд для тіла

Помилка вважатиме, що чоловіки проти відвідування спа салонів, особливо якщо врахувати той факт, що для них є спеціальні розслаблюючі комплекси. Ваш хлопець зможе нарешті якісно відпочити і душею і тілом, отримати масаж, пілінг, спробувати розпарювання у фітобочці та пройти багато інших корисних процедур.

Авіасимулятор ТУ-134

Якщо ваш коханий давно хотів спробувати себе в ролі пілота і мріяв хоч раз сісти за кермо літака, то такий подарунок точно припаде йому до душі. Його чекатиме захоплюючий віртуальний політ, що повністю імітує роботу бортового обладнання. Перед польотом він обов'язково пройде інструктаж, а значить точно впорається із цим непростим завданням.

Кінодром

Досить романтичний презент, який ідеально підходить для святкування 14 лютого. Разом ви зможете відправитися в автомобільний кінотеатр і насолодитися переглядом фільму просто неба. Крім того, ви отримаєте ще й попкорн із напоями, а значить це буде повноцінне романтичне побачення.

Вечеря в ресторані з панорамним виглядом

Ще один варіант подарунка, що ідеально підходить для святкування дня Святого Валентина. Ваша пара вирушити до ресторану, де зможе насолодитися не тільки смачними стравами та вишуканими напоями, але ще й відчути справжнє задоволення від панорамного вигляду, який відкриється гостям із вікон цього ресторану.

Вибирайте один або кілька варіантів і проведіть цей день як ніколи насичено та романтично!




Схожі новини

Коментарі